Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Supermercat Bonpreu

Els supermercats Esclat i Bonpreu amplien els seus serveis amb novetats adaptades als clients

Diversos establiments repartits al territori català ja han incorporat forns de cocció de peix i marisc, espais de córner sushi i de pizza al gust

El córner de sushi oferirà una gamma àmplia de productes i la possibilitat d'endur-se el plat enllestit a casa
El córner de sushi oferirà una gamma àmplia de productes i la possibilitat d'endur-se el plat enllestit a casa | Bon Preu

 

El grup Bon Preu ja ofereix en els seus supermercats els nous serveis de forn de cocció de peix i marisc, d'espai de córner de sushi, de pizza al gust del client i d'electrolineres per a vehicles elèctrics i híbrids endollables. L'oferta en si vol donar resposta a les  noves tendències en alimentació amb una creixent demanda dels plats de fàcil consum; que permeten als clients estalviar temps, guanyar comoditat i a la vegada apostar per aliments saludables i de qualitat.

Bon Preu adapta els supermercats a les noves tendències en consum

El forn de cocció de peix i marisc està ja incorporat a dotze establiments Esclat (Malla, Sant Feliu de Guíxols, Valls Vic, Sant Celoni, Lloret de Mar, Girona, Manresa, Reus, Tarragona, Tàrrega i Sant Cugat) i a sis Bonpreu (Barcelona Gran Via de Carles III, El Masnou, Vilanova del Vallès, Montmeló, Sant Boi de Llobregat i Sant Antoni de Vilamajor). El servei funciona de la següent manera: els clients escullen el peix i el condiment (all, julivert, sal, pebre i/o oli) i s'enduen el producte al seu gust cuit al vapor.

El forn de cocció de peix permet al consumidor endur-se el peix i el marisc cuit amb els condiments que escullin
El forn de cocció de peix permet al consumidor endur-se el peix i el marisc cuit amb els condiments que escullin | Bon Preu

 

Paral·lelament, amb la creixent demanda del mercat del sushi, els supermercats Esclat han habilitat un servei en què els clients podran escollir entre un ampli assortit de safates i formats de sushi fresc del dia i la possibilitat de preparar-ho al moment. La mesura compta amb més de 200 referències del plat japonès i també permet el servei d'encàrrec, així com tots els productes necessaris per fer sushi a casa. El servei ja està disponible a nou establiments Esclat (Malla, Lloret de Mar, Palafrugell, Sabadell, Manresa, Sant Cugat, Girona, Tarragona i Terrassa).

El grup Bon Preu s'ha adaptat a la tendència de consum de l'elaboració de pizzes al gust del client
El grup Bon Preu s'ha adaptat a la tendència de consum de l'elaboració de pizzes al gust del client | Bon Preu

 

Ubicats al costat de les fleques dels supermercats, els clients gaudiran d'un nou servei que compta amb un taulell de pizza on podran escollir els ingredients i endur-se el producte cuit al forn de pedra. Aquest espai, que ofereix la possibilitat d'elaborar pizzes al gust del consumidor, ja existeix a cinc establiments Esclat (Malla, Girona, Sant Cugat, Lloret de Mar i Tarragona) i a sis Bonpreu (Vic, El Masnou, Collbató i Barcelona -Sant Antoni Maria Claret, Pi i Margall i Gran Via Carles III-).

Finalment, el grup Bon Preu disposarà de  pàrquings amb electrolineres per a clients amb vehicles elèctrics o híbrids endollables, un servei que estarà disponible als Esclat de Sant Cugat, Sant Joan Despí, Lloret de Mar i Girona.

També et pot interessar...