Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Directora de projectes Worldcoo, Cap de Relacions Externes de Bon Preu, Alcalde de Canovelles, director de Catalunya Save the Children

Els clients de Bonpreu i Esclat aporten 62.000 euros a Save the Children

Als establiments hi ha l'opció d'arrodonir l'import de les compres realitzades amb targeta i realitzar microdonacions per col·laborar amb causes socials

Directora de projectes Worldcoo, Cap de Relacions Externes de Bon Preu, Alcalde de Canovelles, director de Catalunya Save the Children
Directora de projectes Worldcoo, Cap de Relacions Externes de Bon Preu, Alcalde de Canovelles i director de Catalunya Save the Children | Bon Preu

Un total de 370.493 donacions han fet possible recaptar 62.410,2€. Durant el mes de juny, els clients de Bonpreu i Esclat han fet possible recaptar aquesta quantitat de diners, que anirà destinada íntegrament a Save the Children. Els supermercats ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta  la possibilitat d'arrodonir l'import final de la seva compra, per fer una microdonació a una causa social.

Aquest import, recaptat gràcies a les microdonacions dels clients, anirà destinat a garantir que 240 infants en risc de pobresa i exclusió social puguin assistir als casals i campaments d'estiu que l'entitat organitza al Vallès Oriental, Vallès Occidental, Lleida i Barcelona.

El principal objectiu de Save the Children amb aquesta campanya d'estiu és afavorir la inclusió social dels infants i adolescents que es veuen obligats a renunciar a activitats d'oci perquè les seves famílies pateixen pobresa, i que passen l'estiu sols a casa mentre els seus pares i mares treballen.

Imatge d'arxiu de l'interior d'un dels establiments del Grup Bon Preu | CatalunyaDiari.cat

 

Podran consultar l'estat del donatiu

El mes de juliol, les donacions aniran destinades a La Fundació Catalana Síndrome de Down, amb el projecte 'Inclusió social i escolar d'infants amb la síndrome de Down'. Amb aquest projecte es vol contribuir a la millora de les condicions socials, educatives i psicològiques en el procés d'inclusió escolar i social dels nens i nenes que pateixen aquesta malaltia.

Des de la posada en marxa de l'arrodoniment solidari, el grup ha col·laborat amb diferents entitats, com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga i l'Associació de Cardiopaties Congènites. La iniciativa solidària s'ha llençat en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària.

Els clients que col·laborin amb la causa rebran un codi de donació que es facilitarà junt amb el tiquet de compra que els permetrà realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu. Actualment, el grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d'aliments que no són aptes per la venda però sí pel seu consum. 

També et pot interessar...

Bon Preu inverteix 6 milions d'euros en un nou supermercat a Sant Antoni de Vilamajor

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 62.261,91€ a l’Associació d’infants amb problemes de cor