rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

63.000€ per a la Fundació Catalana Síndrome de Down gràcies als clients de Bonpreu i Esclat

Amb l’opció d’arrodonir l'import de les compres realitzades amb targeta en els seus establiments es poden realitzar microdonacions per col·laborar amb causes socials
Els clients de Bonpreu i Esclat aporten 63.000€ a la Fundació Catalana Síndrome de Down | Bonpreu

 

Com cada mes, els supermercats Bonpreu i Esclat han donat a una causa social tots els diners recaptats gràcies a que els seus clients han fet microdonacions cada vegada que pagaven la seva compra amb targeta bancària i acceptaven arrodonir l’import final de la factura. Així, durant el mes de juliol els clients han realitzat un total de 378.604 donacions que han fet possible recaptar 63.014,11€ per a la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD).

 

Gràcies a aquests diners recaptats, i amb les donacions a través de la web, la Fundació podrà invertir en la millora de les condicions socials, educatives i psicològiques en el procés d’inclusió escolar i social en el període d’escolarització infantil, primària i secundària per als infants amb la Síndrome de Down.

 

Donatiu per a la Fundació Catalana Síndrome de Down

La FCSD és una entitat privada que es dedica a acompanyar de manera sostenible la societat i les persones amb la Síndrome de Down i altres situacions de discapacitat intel·lectual perquè puguin satisfer les seves necessitats i expressar el seu potencial màxim, alhora que vetllen pel seu benestar, respecte i dignitat, en igualtat de condicions i oportunitats.

 

Cal destacar que la FCSD compta amb un Servei de Seguiment en l’Etapa Escolar (SSEE) que dona suport i acompanya durant el procés d’inclusió escolar i social dels infants i adolescents, entre els 4 i els 18 anys, amb la síndrome de Down o altres situacions de discapacitat. A més a més, ofereix un espai complementari al marc escolar ordinari per afavorir el desenvolupament personal dels infants i adolescents i la seva inclusió social. És a dir, faciliten el marc idoni per al reconeixement de les capacitats i l’acceptació de la discapacitat, fet que possibilita la construcció de la seva identitat.

 

Bonpreu i Esclat també col·laboren amb més de 140 entitats arreu del país donant aliments | BonPreu
 

 

Donatius del mes d’agost per a la Fundació Impulsa

Els supermercats Bonpreu i Esclat continuen oferint la possibilitat d’arrodonir l’import final de les compres i les microdonacions obtingudes durant aquest mes d’agost seran destinades a la Fundació Impulsa, per promoure l’accessibilitat a una formació professional i de qualitat a alumnes amb dificultats  socioeconòmiques de la Catalunya Central (Osona, Garrotxa i Berguedà), acompanyant-los en una formació humanista i transversal complementària a la formació acadèmica.

 

Ja fa uns mesos que es va posar en marxa aquest arrodoniment solidari i, al llarg dels mesos, els clients de Bonpreu i Esclat també han col·laborat amb altres entitats com el Casal d’Infants de Barcelona, la Fundació Oncolliga, l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic) i Save the Children, gràcies al treball conjunt amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària, i a la seva pàgina web es poden consultar els diferents projectes que duen a terme, així com fer un donatiu.

 

També et pot interessar...

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris