Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
BonPreu

63.000€ per a la Fundació Catalana Síndrome de Down gràcies als clients de Bonpreu i Esclat

Amb l’opció d’arrodonir l'import de les compres realitzades amb targeta en els seus establiments es poden realitzar microdonacions per col·laborar amb causes socials

Com cada mes, els supermercats  Bonpreu i Esclat han donat a una causa social tots els diners recaptats gràcies a que els seus clients han fet microdonacions cada vegada que pagaven la seva compra amb targeta bancària i acceptaven arrodonir l’import final de la factura. Així, durant el mes de juliol els clients han realitzat un total de 378.604 donacions que han fet possible recaptar  63.014,11€ per a la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD).

Gràcies a aquests diners recaptats, i amb les donacions a través de la web, la Fundació podrà invertir en la millora de les condicions socials, educatives i psicològiques en el procés d’inclusió escolar i social  en el període d’escolarització infantil, primària i secundària per als infants amb la Síndrome de Down.

Donatiu per a la Fundació Catalana Síndrome de Down

La FCSD  és una entitat privada que es dedica a acompanyar de manera sostenible la societat i les persones amb la Síndrome de Down i altres situacions de discapacitat intel·lectual perquè puguin satisfer les seves necessitats i expressar el seu potencial màxim, alhora que vetllen pel seu benestar, respecte i dignitat, en igualtat de condicions i oportunitats.

Cal destacar que la FCSD compta amb un Servei de Seguiment en l’Etapa Escolar  (SSEE) que  dona suport i acompanya durant el procés d’inclusió escolar i social dels infants i adolescents, entre els 4 i els 18 anys, amb la síndrome de Down o altres situacions de discapacitat. A més a més, ofereix un espai complementari al marc escolar ordinari per afavorir el desenvolupament personal dels infants i adolescents i la seva inclusió social. És a dir, faciliten el marc idoni per al reconeixement de les capacitats i l’acceptació de la discapacitat, fet que possibilita la construcció de la seva identitat.

Donatius del mes d’agost per a la Fundació Impulsa

Els supermercats Bonpreu i Esclat continuen oferint la possibilitat d’arrodonir l’import final de les compres i les microdonacions obtingudes durant aquest mes d’agost seran destinades a la Fundació Impulsa, per promoure l’accessibilitat a una formació professional i de qualitat a alumnes amb dificultats  socioeconòmiques de la Catalunya Central (Osona, Garrotxa i Berguedà), acompanyant-los en una formació humanista i transversal complementària a la formació acadèmica.

Ja fa uns mesos que es va posar en marxa aquest arrodoniment solidari i, al llarg dels mesos, els clients de Bonpreu i Esclat també han col·laborat amb altres entitats com el Casal d’Infants de Barcelona, la Fundació Oncolliga, l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic) i Save the Children, gràcies al treball conjunt amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària, i a la seva pàgina web es poden consultar els diferents projectes que duen a terme, així com fer un donatiu.

També et pot interessar...