Mercadona desmenteix el rumor sobre la venda de carn de La Mechá en els seus supermercats

L'empresa valenciana no té cap mena de relació comercial amb el proveïdor Magrudis i no ven cap dels seus productes sota la seva marca blanca

Mercadona ha negado vender carne de La Mechá
Mercadona ha negat vendre carn de La Mechá | Catalunya Diari

La famosa cadena de supermercats valenciana, Mercadona, s'ha vist involucrada en un nou rumor, el qual ha hagut de desmentir en les últimes hores, ja que ha creat una gran alarma social. 

Arran dels últims successos amb la marca de carn entatxonada 'La Mechá', i a més les últimes notícies sobre la venda del seu producte a una marca blanca, començaven a difondre's texts a través d'aplicacions destinades a la missatgeria instantània, els quals informaven falsament sobre que Mercadona havia venut i estava comercialitzant carn de l'empresa sevillana, la qual havia estat el brot del bacteri de la listeriosi. 

Mercadona ha volgut aclarir que no tenen cap mena de relació, ni amb l'empresa ni amb el distribuidor

La carn entatxonada d'aquesta empresa sevillana, Magrudis, ha provocat intoxicacions alimentàries a més de 200 persones només a Andalusia. No obstant això, és completament fals que Mercadona hagi venut el producte de 'La Mechá' en els seus supermercats. 

Amb diferents missatges a través de les seves xarxes socials, sobretot per Twitter, l'empresa valenciana ha volgut desmentir tota mena d'informació que relacionessin que els seus supermercats haguessin comercialitzat o distribuït productes provinents d'aquesta marca sevillana. 

  

El rumor que s'havia estès a través de diferents missatges apuntava que Mercadona estava venent carn entatxonada de 'La Mechá' infectada de listeriosi, a més d'altres productes de la mateixa empresa que també haurien provocat infeccions del bacteri. 

«Ni la Carn Entatxonada ni cap altre producte carni que comercialitzem a Mercadona té relació comercial alguna amb el Proveïdor Comercial Martínez de León», i a més, «en els nostres supermercats no comercialitzem carn entatxonada de la marca 'La Mechá' fabricada per la firma Magrudis a Sevilla, ni tenim relació comercial amb el proveïdor que la subministra».

També et pot interessar...


Comentaris
Observador
Si Merc ..... desmenteix es que hi ha rumors??

envia el comentari