Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la pizza vegana de Mercadona

Mercadona llença la seva primera pizza vegana de ruca i tomàquet sec

La massa està fermentada durant 48 hores i tots els seus ingredients són d'origen vegetal

Imatge de la pizza vegana de Mercadona
La pizza vegana de Mercadona és de ruca, tomàquet sec i proteïna de soja | Mercadona

 

Mercadona és un exemple d'adaptació. Ningú pot posar en dubte que és una cadena de supermercats que sempre intenta oferir als consumidors el que ells volen. Per aquest motiu, s'ha ficat a treballar per a treure al mercat un dels productes que, de ben segur, arrasarà allà on es vengui: la pizza vegana.

Es tracta d'una pizza elaborada a Itàlia amb el 100% dels seus ingredients d'origen vegetal. Des de la massa, fermentada durant 48 hores i cuita en forn de llenya, fins a tots els ingredients de la seva base com són el tomàquet sec, la ruca o la proteïna de soja.

[predef]catalunya-compres-i-moda-165[/predef]

La sorpresa de la proteïna de soja

Concretament, aquest darrer ingredient és un dels que més ha sorprès pel seu aspecte, ja que estèticament semblen tires de pollastre. Això no obstant, Mercadona ha optat per la proteïna de soja per a donar-li aquest punt convencional i per a convertir-la en un plat amb tots els ingredients necessaris perquè ningú noti que és vegana.

La pizza vegana de Mercadona
Tots els ingredients de la pizza vegana de Mercadona són d'origen vegetal | Mercadona

 

La nova oferta de Mercadona és congelada i ja es pot trobar a tots els supermercats d'Espanya per un preu de només 2,95 euros. Alguns dels clients del supermercat líder valencià ja s'han atrevit a tastar-la i, de moment, tots els comentaris són prou bons i animen a la resta de consumidors a gaudir d'aquesta nova opció que evita la matança animal.

També et poden interessar...