Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Victòria Frederica en una imatge d'arxiu

Victòria Frederica llueix un vestit de lleopard d'Oysho que ja s'ha esgotat

La filla de la infanta Helena el va lluir en una tarda de toros

Victòria Frederica en una imatge d'arxiu
Victòria Frederica en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Victòria Frederica no para d’acaparar l’atenció dels mitjans en les seves aparicions públiques últimament, i durant els darrers mesos les càmeres l’han captat en un bon nombre d’esdeveniments, convertint-se a més amb els seus ‘looks’ en tota una experta en moda en qui s’inspiren moltes noies joves.

 

Amb el seu estil bohemi enlluerna allí on va, com en la seva darrera aparició pública, en què va ser el centre de totes les mirades amb un vestit d’estampat de lleopard de la firma de baix cost Oysho.

El vestit d'Oysho que es va esgotar en rebaixes

La filla de la infanta Helena se’n va anar a gaudir d’una tarda de toros aquest cap de setmana i amb el seu vestit no va passar gens desapercebuda. Es tracta d’un disseny d’altura ‘midi’, i  d’estampat ‘animal print’, que s’ha esgotat ràpidament durant les rebaixes, quan el seu preu era de només 9,99 euros. 

 

Un vestit que li quedava a la perfecció i que és una aposta segura en l’armari de Victòria Frederica. La néta del rei emèrit és una fan declarada dels estampats ‘animal print’, ja que no és el primer cop que la veiem vestint aquest tipus d'estampat en un ‘look’; també l’ha lluït en altres ocasions en bruses, faldilles, i fins i tot en abrics.

 

També et pot interessar...