Imatge dels gelats 'Mochi' de Mercadona

Mercadona retira del mercat els seus gelats 'Mochi'

El supermercat valencià ha explicat que ha decidit no seguir fabricant-los enguany perquè, en algunes ocasions, tenien una textura massa dura

Mercadona ha deixat penjats a molts dels seus clients aquest estiu. I ho ha fet en retirar del mercat els populars gelats d'estil japonès 'Mochi'.  La cadena de supermercats valenciana els venia en dos sabors diferents, mango i coco, i el seu èxit era indiscutible.

Això no obstant, a principis de l'estiu ja van informar que aquesta temporada els fans d'aquest gelat no podrien aconseguir-lo en cap de les seves botigues. La decepció entre els consumidors va anar creixents fins que, des del mateix compte de Mercadona a les xarxes socials, responien als clients per a tranquil·litzar-los. 

La raó de la seva retirada

En aquest sentit, Mercadona ha explicat que han decidit no seguir fabricant-los enguany perquè, en algunes ocasions, els 'Mochi' tenien una textura massa dura que no compaginava amb els estàndards de qualitat que es fixa l'empresa. Per aquest motiu, expliquen, en l'actualitat s'està treballant per a millorar la seva elaboració i evitar així textures massa dures.

Per tant, els clients de Mercadona que compraven aquest tipus de gelats han de saber que l'espera valdrà la pena, ja que quan els puguin tornar a comprar la seva qualitat i textura serà superior. Finalment, Mercadona no ha fixat una data exacta sobre la tornada dels 'Mochi' als lineals de totes les botigues, així doncs, només quedar esperar i confiar en què els congeladors tornaran a acollir aquest deliciós postres al més pur estil japonès.

També et poden interessar...