Caprabo vol obrir 5 supermercats nous a Catalunya abans d'acabar l'any

L'empresa ha tancat el primer semestre de 2019 amb 11 supermercats nous

Caprabo tanca el primer semestre de 2019 amb 11 supermercats nous a Catalunya
Caprabo tanca el primer semestre de 2019 amb 11 supermercats nous a Catalunya | Europa Press

Caprabo ha obert 11 nous supermercats durant el primer semestre del 2019, la qual cosa suposa un increment de la previsió d'obertures per part de la cadena, ha informat l'empresa en un comunicat aquest dijous.

Preveuen pujar un 10% la facturació

A través del pla d'expansió i de creixement, l'empresa preveu finalitzar l'any amb un auge del 10% de la facturació, que s'afermarà amb la inauguració de cinc nous supermercats, dos a Barcelona (Sabadell i Ripollet), un a Lleida i tres a Tarragona (Reus, Cambrils i la Bisbal del Penedès).

Els comerços s'emmarquen sota els tres formats de franquícia (Caprabo, Rapid i Aliprox) i la meitat de les obertures han estat fetes per «iniciativa de joves emprenedors que confien en la marca per obrir el seu primer supermercat», ha assegurat l'empresa.

També et pot interessar...


Comentaris
Petit
Eroski. Va ocupando posiciones en Catalunya . Debe ser un gran negocio con los frikis catalanes que se abonan a comprar a empresa fuera de su pais , con productos que no suelen ser de proximidad de su pais
Maite
Es importante que hagan más Caprabod, pero seria interesante que primero limpiacen los que hay y los arreglasen, porque en algunos hasta da un poco de asco ir, es una pena que se vayan lis clientes por que esten así

envia el comentari