Moritz

Moritz llança el seu primer gelat de cervesa

La gamma, totalment artesanal, ha estat creada per Jordi Vilà, que és el director gastronòmic de la marca

Els fans de Moritz estan d'enhorabona. L'empresa catalana acaba d'incorporar una magnífica novetat a la seva línia de productes, la qual està pensada per ajudar a suportar millor les altes i sufocants temperatures de l'estiu: el gelat de cervesa. Així les coses, ja pots adquirir la cervesa més freda del mercat a la Fàbrica Moritz Barcelona, situada a la Ronda Sant Antoni, 39.

 

El xef Jordi Vilà ha creat la gamma de productes artesanals

Aquesta novetat, formada totalment per productes artesanals, ha estat creada i elaborada pel director gastronòmic de la marca, és a dir, per Jordi Vilà. Amb tot, cal recordar que no és el primer cop que la marca catalana fa història, ja que Moritz va ser la primera empresa a crear cervesa industrial a Espanya.

Quant a les diferents varietats de gelat que el xef amb estrella Michelin ha dissenyat,  els tipus de cervesa escollits són els següents: Moritz BaPA, Moritz Negra, Moritz Epidor i Moritz 7. Totes elles han estat utilitzades com a referència a l'hora de dur a terme l'elaboració d'aquest producte pensat per als fans de la cervesa ben freda.

En aquest sentit, és necessari destacar que, si algú vol que l'experiència resulti encara més satisfactòria, pot optar per afegir-hi un topping de malta Caramel garapinyada, el qual ajuda a intensificar el sabor a cervesa en cadascuna de les composicions.

Quatre tipus de sabors diferents

Moritz
Moritz ha posat a la venda quatre classes diferents de gelat de cervesa | Moritz

 

Quant a sabors disponibles, el resultat de les quatre varietats és el següent:

  • Gelat de Moritz BaPA: Servint-se de la Moritz BaPA, la qual es configura com la primera cervesa col·laborativa de la ciutat comtal, trobem que aquest gelat resulta fresc i afruitat.
  • Gelat de Moritz Negra: Aquesta varietat, un xic diferent de l'anterior, evoca un sabor més suau i elegant, que se sustenta sobre un eix de regalèssia i canya de sucre.
  • Gelat de Moritz Epidor: D'intensitat més forta, trobem una creació basada en la Moritz Epidor, la qual conté notes herbàcies i una amargor pròpia del llúpol, si bé està pensada tan sols per als més aventurers.
  • Gelat de clara: L'últim producte de la gamma resulta més agradable per a les papil·les gustatives, gràcies a la barreja de la Moritz 7 i a una mica de gelat de sorbet de llimona.

A més, Jordi Vilà no ha volgut oblidar-se dels més petits, els quals poden gaudir d'un fantàstic i apetitós gelat de vainilla.

També et pot interessar...