Florette

Florette alerta d'un brot d'E.coli en els seus productes a les Illes Canàries

Alguns dels productes afectats son els brots d’espinacs, la bossa Mezclum, la pasta integral o l’amanida Detox

Florette, que distribueix i comercialitza moltes de les bosses d’amanides, brots tendres i verdures que trobem al supermercat, ha alertat de contaminació aïllada en alguns dels seus productes. Es tractaria d’un brot d’E.Coli -un bacteri que pot ocasionar problemes de salut si es consumeix una gran quantitat de productes afectats- detectat en productes a les Illes Canàries

Tot i que, de moment, no es té constància de productes contaminats a la península, ja s’han trobat alguns lots afectats a les Canàries, concretament en productes com els brots d’espinacs, la bossa d’amanida Mezclum, la pasta integral i l’amanida Detox. Els lots afectats tenen dates de caducitat entre el 26 de juliol i l’1 d’agost, segons ha informat Florette en un comunicat.

Florette retorna l’import als comerços

L’empresa ha decidit retirar aquests lots de productes en centenars de punts de venda i demana als comerços que els tinguin exposats que els tornin immediatament o que es posen en contacte amb el servei d’atenció al client (902 103 296 / info@florette.es) per retornar l’import.

Tanmateix, es recomana als consumidors que vagin al metge si noten qualsevol símptoma com diarrea o dolor estomacal. Per acabar el comunicat, la companyia lamenta les molèsties que aquesta mesura ha pogut ocasionar.

També et pot interessar...