Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La nova aposta de Zara s'inspira en la moda dels anys 70

Zara presenta la seva col·lecció més ‘retro’ de la temporada

La cadena de botigues de moda del grup Inditex ens ha sorprès amb peces de roba de tardor-hivern ambientades en l’estil dels anys 70

 
La nova aposta de Zara s'inspira en la moda dels anys 70
La nova aposta de Zara s'inspira en la moda dels anys 70 | ZARA

La darrera col·lecció limitada de Zara ha sorprès als seus consumidors i pot convertir-se sens dubte en la proposta més atrevida de la cadena insígnia de l’empresa Inditex. En concret, es tracta de peces de roba inspirades en l’estil dels anys 70  que es caracteritzen per una paleta de colors contrària a les tonalitats neutres de l’hivern i molta cura pels detalls i acabaments.

A més a més, aquesta col·lecció limitada està acompanyada de complements que acabaran de donar-li el toc ‘retro’  a tots els teus conjunts.

La nova col·lecció de Zara inspirada en els anys 70

Un dels protagonistes d’aquesta nova aposta de tardor-hivern és l’abric amb estampat de diferents motius i bufanda de pèl. També crida l’atenció el vestit de lluentons violeta, les existències del qual és segur que s’esgotaran en un tres i no res.

L'abric estampat amb pèl pot adquirir-se a un preu de 179 euros
L'abric estampat amb pèl pot adquirir-se a un preu de 179 euros | ZARA

El que trobem en aquesta nova aposta de Zara són brodats florals, acabaments setinats i llaçades fluides  que converteixen la col·lecció en quelcom únic, divertit i extravagant.

El vestit de llentiols i encaix té un preu de 89,95 euros
El vestit de llantions i encaix té un preu de 89,95 euros | ZARA

Pel que fa als complements, aquests també destaquen per la punta quadrada de les sabates, la bijuteria de mida ‘maxi’, les mitges d’encaix i els estampats ‘retro’ dels mocadors. Gràcies a ells, poden aportar un toc més distintiu al nostre ‘look’. Cal recordar que aquesta col·lecció és d’edició limitada  i que és ideal per la temporada més freda de l’any.

Les sabates de punta quadrada tenen un preu de 89,95 euros
Les sabates de punta quadrada tenen un preu de 89,95 euros | ZARA
El mocador d'estampat 'retro' costa 49,95 euros
El mocador d'estampat 'retro' costa 49,95 euros | ZARA

També pots llegir...