YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mercadona introdueix un vi d'origen portuguès entre les seves novetats

El vi produït a Porto, és de la varietat 'Tawny' i ja es pot comprar en alguns supermercats

El vi d'Oporto és una de les novetats de la cadena de supermercats valenciana
El vi d'Oporto és una de les novetats de la cadena de supermercats valenciana | CatalunyaDiari.cat

Mercadona segueix afegint novetats a les seves estanteries perquè els consumidors gaudeixin de les últimes novetats en alimentació al millor preu. L’última novetat que ha aterrat als establiments de la cadena de supermercats valenciana ha estat un vi d’origen portuguès, que farà les delícies dels amants dels dolços, ja que és un vi especial per acompanyar els postres.

El vi 'Oporto Tawny' ja es pot comprar per 5,10 euros

El vi s’anomena ‘Oporto Tawny’, i ja està disponible en alguns supermercats de la cadena, i es tracta d’un vi que es produeix i s’embotella a Portugal, concretament a la ciutat de Porto. La característica principal de la varietat ‘Tawny’ és el seu color ataronjat i un aroma que recorda als fruits secs, que s’obté mitjançant una barreja de diferents collites i una maduració en barril de roure durant més de tres anys.

 

Aquest es el nou vi que ven Mercadona
Aquest és el nou vi que ven Mercadona | Mercadona

És per això que és un vi de sabor molt lleuger, perfecte per acompanyar entrants dolços o postres de qualsevol mena; a més a més, té un preu molt assequible i es pot aconseguir per 5,10 euros.

També et pot interessar...

 

Comentaris
Pepin
Caraya otra vez publireportaje de este economato por parte de Catdiari, publican Uds , lo de los demas supermercados cuando ponen un producto nuevo a la venta ?

envia el comentari