Fnac es nega a entregar centenars d'smartphones després d'haver-los rebaixat per error

FACUA ha posat en marxa una plataforma d'afectats i anuncia accions legals contra l'empresa

Fnac es nega a entregar centenars d'smartphones després d'haver-los rebaixat per error | CatalunyaDiari.cat

El passat dissabte, 27 d'octubre, la botiga online d'Fnac va posar en oferta un smartphone d'alta gamma valorat en més de 700 euros, el ‘Huawei P30 Pro 6,47’’ 128 GB’, per un preu de tan sols 130 euros; un fet que va provocar una allau de compres i altes de socis que tanmateix, no acabarien aconseguint el producte desitjat.

En adonar-se de la situació, la companyia francesa va anul·lar totes les comandes dels seus clients i els va enviar un missatge explicant que havien comès un error informàtic, una explicació que no va convèncer bona part dels seus clients que s'havien abonat expressament a Fnac per aprofitar l'oferta de l'smartphone.

Facua es personarà contra Fnac

Més enllà del malestar dels clients afectats, tot apunta que Fnac s'haurà d'enfrontar a una denúncia per mala praxi, ja que Facua està preparant accions legals contra la companyia per no haver complert un contracte de compravenda.

L'organització en defensa dels consumidors ha constituït una plataforma d'afectats amb l'objectiu de facilitar informació sobre els drets dels compradors i les accions legals que «es començaran a emprendre els pròxims dies». Tot plegat amb l'objectiu que l'empresa de productes informàtics compleixi amb el contracte establert i entregui els telèfons als clients que els van comprar.

D'aquesta manera, encara que es pugui deure a un error, Fnac es podria veure obligada a rectificar i acceptar les vendes, ja que en cas contrari podria estar incorrent en diversos delictes relacionats amb els drets dels consumidors.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari