Bon Preu ordena la retirada immediata de diversos productes amb mostassa no declarada

El grup català ha insistit que no s'ha detectat cap afectació pel que fa a la salut dels consumidors

Bon Preu ha ordenat la retirada de diversos productes per contenir mostassa no declarada
Bon Preu ha ordenat la retirada de diversos productes per contenir mostassa no declarada | Cedida

El grup Bon Preu ha ordenat la retirada immediata de la venda de totes les unitats de set productes per la presència de mostassa no declarada pel proveïdor i no informada en les etiquetes, ha informat en un comunicat aquest divendres. Els productes retirats són l'hamburguesa vegetal de carxofa, la d'espinacs i algues, i la de verdures; el seitan natural, i la salsitxa vegetal de tofu tipus frankfurt, tots ells de la marca 'bonpreu ECO'.

També s'ha apartat de la venda l'hamburguesa ECO de tofu i xampinyons, de la marca Biogrà, per presència de mostassa no declarada pel proveïdor --Soribas SA--. Com a mesura preventiva, el grup ha retirat un altre producte d'aquest proveïdor, el tofu natural de la marca 'bonpreu ECO', malgrat que ha remarcat que no ha detectat la presència de mostassa. El grup ha ordenat la retirada els productes citats dels establiments Bonpreu, Esclat i el seu servei de compra en línia.

No hi ha hagut cap afectació en la salut dels consumidors

Bon Preu ha informat de la retirada a les autoritats sanitàries, encara que ha indicat que «no s'ha tingut coneixement» de cap afectació en la salut dels consumidors. Ha recomanat com a mesura de precaució no consumir els productes citats als usuaris al·lèrgics a la mostassa, i ha subratllat que el seu consum «no comporta cap risc» a la resta de persones.

Així mateix, ha exposat que els clients que hagin comprat alguna d'aquestes referències i volen retornar-la podran fer-ho en qualsevol dels seus establiments, on se li retornarà els diners. El grup ha explicat que ha detectat la presència d'aquest al·lergogen en set productes sobre la base de les analítiques permanents que s'efectuen en els productes que comercialitza el grup.

També et pot interessar...


Comentaris
M Teresa Blay
MOLT BÉ PL "BON PREU" EM MEREIX TOTA CONFIAÇA!!!!!
Dolorsfen rey
Ben fet así tenim confiansa amb bosaltres

envia el comentari