Els clients de Bonpreu i Esclat donen més de 52 mil euros a la Fundació ACE

El projecte solidari consisteix en arrodonir el preu final de la compra a aquells clients que paguin amb targeta bancària

Entrega xec Fundació ACE
Els clients de Bonpreu i Esclat donen més de 52 mil euros a la Fundació ACE | Bonpreu

Bonpreu i Esclat han aconseguit un total de 317.321 donacions durant el mes de setembre que han fet possible recaptar 52.957,10 € per la Fundació ACE, un dels referents internacionals en recerca. Aquest projecte, posat en marxa el passat mes de febrer, consisteix a oferir a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i realitzar així, una microdonació per una causa social.

Aquest import es destinarà a l’atenció de persones amb Alzheimer i a les seves famílies, amb l’objectiu d’oferir les eines i recursos adients a qui cuidarà la persona afectada per una demència per tal de millorar la seva qualitat de vida.

Un impuls per continuar avançant en la lluita contra l’Alzheimer

Actualment el Grup Bonpreu col·labora fent donacions amb més de 140 entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions per tal d’aportar setmanalment producte sec i fresc.

Per dur a terme aquesta iniciativa, la Fundació ACE realitza un diagnòstic interdisciplinari que els permet conèixer les necessitats actuals i futures de la persona afectada i de la seva família. Una d’aquestes necessitats és la de rebre formació específica sobre la demència i els seus símptomes. La directora mèdica de la fundació, Mercè Boada, agraeix el compromís social que Bonpreu demostra amb aquesta iniciativa i «l’impuls que això suposa per continuar avançant en la lluita contra l’Alzheimer».

Les donacions del mes d’octubre destinades a combatre la soledat de la gent gran

Bonpreu treballa en aquesta campanya solidària en col·laboració amb Worldcoo, una empresa social que ajuda a les ONGs a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. Una vegada els clients realitzen la donació, reben un codi que es facilita junt amb el tiquet de compra que els permet cercar qualsevol consulta o gestió amb el donatiu.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més de 530.000 € a través de les col·laboracions amb diferents entitats. Durant el mes d’octubre, les donacions aniran destinades a la Fundació Amics de la Gent Gran, que treballa per alleujar la soledat de les persones grans.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari