Divisió pel vestit de la reina Letícia a la desfilada de la Hispanitat

Vesteix un disseny de Varela en una aposta que ha creat divisió
El vestit per darrere | Catalunya Diari

 

Diuen els experts que és molt important saber escollir què et poses per la desfilada de la Hispanitat. La reina Letícia ha acostumat als seus fidels a dissenys innovadors i atractius, però l'aposta d'aquest 2019 ha creat una divisió d'opinions poc recordada. La periodista Isabel Bouza així ho ha definit a 'El Español', en una crítica àcida on assegura que el seu vestit de color rosa «es troba als límits entre allò cursi i recarregat». 

 

La reina durant la desfilada | Catalunya Diari

 

El vestit, ple de papallones, té un coll en forma de bebè i segons el taller de Varela, es tracta d'un vestit «midi en seda brodat en color rosa talc». Bouza no té cap problema  en catalogar-ho com una de les «creacions més cursis de la història», una crítica dura que en canvi no han recollit altres mitjans, com ara 'Mujer Hoy', on Ana Calvo assegura que el vestit és «imponent» i que es tracta d'un dels millors que ha lluït pel dia de la Hispanitat. «Letícia s'ha superat i ha unit de forma magistral diverses tendències de la temporada en un disseny molt femení i sofisticat». 

 

Letícia amb les seves filles | Catalunya Diari

 

Altres publicacions com 'ABC', asseguren que la reina ha brillat amb el vestit, mentre que 'Lecturas' creu que l'ha encertat. A la xarxa, com és habitual hi ha divisió d'opinions, també sobre el pentinat. I vosaltres, què en penseu?