La cadena de supermercats Carrefour ha llençat la seva primera llet ecològica pròpia

Carrefour presenta la seva primera llet ecològica semidesnatada i sense lactosa

La cadena de supermercats francesa ha llençat un tipus de llet que procedeix de vaques criades de granges ecològiques, respecta la normativa agrícola i el seu origen és 100% espanyol

La gran distribuïdora d’alimentació Carrefour ha afegit al seu ampli ventall de productes ecològics una nova llet ecològica sense lactosa i semidesnatada,  la qual portarà l’etiqueta de Carrefour Bio.

Aquest nou producte es caracteritza per ser 100% espanyol, i pot adquirir-se a la botiga online de Carrefour i també a tots els establiments de la cadena francesa.  Així doncs, la distribuïdora d’alimentació s’ha convertit en la primera cadena de supermercats en oferir un producte d’aquestes característiques sota la seva pròpia marca.

Un producte que respecta la normativa agrícola i el medi ambient

La nova llet porta l'etiqueta de Carrefour Bio, és semidesnatada i no conté lactosa
La nova llet porta l'etiqueta de Carrefour Bio, és semidesnatada i no conté lactosa | CARREFOUR

Aquesta nova llet Carrefour Bio és semidesnatada, no té lactosa i la seva producció ecològica procedeix de vaques que es troben a granges ecològiques. A més a més, compleix la normativa agrícola europea i respecta el medi ambient, ja que són centres làctics que utilitzen recursos naturals i aliments orgànics. Una altra dada important és que no fan servir productes químics per fertilitzar la terra.

Amb aquesta acció, Carrefour està fent una vegada més una iniciativa ecològica que amplia els seus productes respectuosos amb el medi ambient.  Cal recordar el primer pollastre ecològic de la marca Carrefour Bio, el qual també és d’origen espanyol, en concret, prové de granges i parcs ecològics gallecs. El seu creixement és lent i la seva alimentació es basa també en ingredients ecològics.

També pots llegir...