Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Entrega xec Bonpreu a amics de la gent gran

54.000€ per la Fundació Amics de la Gent Gran en donacions dels clients de Bonpreu i Esclat

Com cada mes, s'ha ofert la possibilitat d'arrodonir les compres amb targeta i fer una aportació solidària amb aquesta quantitat

Entrega xec Bonpreu a amics de la gent gran
La cadena de supermercats catalans ha entregat el xec a la Fundació d'Amics de la Gent Gran| Bonpreu Esclat

Bonpreu i Esclat continuen mantenint amb èxit la campanya solidària per realitzar aportacions econòmiques a diferents fundacions o ONGs catalanes gràcies a les compres amb targeta dels seus clients.   Com cada mes, se'ls ha ofert la possibilitat d'arrodonir les seves compres i aportar la quantitat que excedia a una causa solidària. 

La cadena de supermercats ha aconseguit 328.472 donacions per un total de 54.727,39 € al llarg del mes d'octubre per a la Fundació Amics de la Gent Gran. Aquests diners es destinaran a alleujar la soledat de les persones grans amb els programes d'acompanyament emocional que els voluntaris realitzen 30 municipis de 4 comarques diferents, com Barcelona, Girona, Lleida, Cambrils o Vilanova i la Geltrú. 

Les donacions de novembre per un Centre de Neonatologia Avançada

D'ençà que es va iniciar el passat febrer, l'aportació benèfica puja a 590.000 euros repartits amb col·laboracions amb entitats  com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic), Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Fundació ACE i la Fundació Amics de la Gent Gran.

Aquest mes de novembre el beneficiari serà el Vall d'Hebron Hospital Campus. Aquesta organització vinculada al centre hospitalari barceloní treballa per construir un Centre de Neonatologia Avançada. Amb ell es vol situar la família al centre de les cures del nounat, creant espais familiars que facilitin i protegeixin la seva intimitat dins de l’hospital, en els quals se sentin còmodes i on tinguin sempre l’assessorament dels professionals.

També et pot interessar...