Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'hamburguesa vegana de Lidl ha estat premiada com la millor del mercat

L’hamburguesa ‘My Best Veggie’ de Lidl és la millor del mercat

La cadena de supermercats Lidl ha destacat pels seus productes vegans i l’OCU ha premiat la seva hamburguesa vegana de tofu i algues.

 
L'hamburguesa vegana de Lidl ha estat premiada com la millor del mercat
L'hamburguesa vegana de Lidl ha estat premiada com la millor del mercat | LIDL

Les distribuïdores d’alimentació són cada vegada més conscients de la rellevància que estan adquirint els productes ecològics. Els consumidors demanen més alternatives veganes i vegetarianes, i les cadenes de supermercats estan afegint nous productes que són respectuosos amb el medi ambient.  Així doncs, s’està apostant per una millor qualitat de vida la qual no es basi en el consum de carn i de peix, sinó en productes d’origen ecològic.

És per aquest motiu que podem trobar cada cop més aquests tipus d’aliments als supermercats, i aconseguir així una dieta sana i equilibrada que no depengui de la ingestió de carn o peix. Entre aquestes empreses, cal destacar Carrefour, Mercadona i Lidl, les quals tenen la seva pròpia marca ‘vegana’.

Ara, Lidl, la cadena de supermercats d’origen alemany, ha estat premiada per l’OCU (Organització de Consumidors i Usuaris) per la seva opció d’hamburguesa vegana, la qual pot adquirir-se sota la marca ‘My Best Veggie’.

L’hamburguesa ‘My Best Veggie’ de Lidl és reconeguda com la millor del mercat

'My Best Veggie' està composta per ingredients procedents d'agricultura ecològica
'My Best Veggie' està composta per ingredients procedents d'agricultura ecològica | LIDL

Així doncs, estem parlant d’un producte que ha estat premiat per l’OCU com la millor hamburguesa vegana del mercat. Composta per tofu i algues ecològiques, ‘My Best Veggie’ de Lidl posseeix el segell 100% vegà i sense lactosa. La seva preparació té una base vegetal i els seus ingredients procedeixen d’agricultura ecològica.

Arantxa Conde, responsable de Relacions Públiques de Lidl Espanya, ha explicat que es tracta d’un producte «deliciós en sabor» amb ingredients ecològics que aporten multitud de beneficis al nostre organisme.  El cert és que la meitat dels espanyols ja ha tastat les hamburgueses vegetals, i un 57% consumeix aliments vegans tot i no portar una dieta estrictament vegana.

També pots llegir...