El rei Joan Carles reapareix amb una clara pèrdua de pes, mesos després de ser operat

Se'l va poder veure al debut de la ‘Copa de Maestros’ en la que participava Rafa Nadal

Joan Carles
El rei Joan Carles reapareix amb una clara pèrdua de pes, mesos després de ser operat | Catalunya Diari

Poques vegades hem vist al rei emèrit Joan Carles des que va ser operat del cor. Les últimes vegades va ser quan va acudir com a convidat a la boda de Rafa Nadal i a Sanxenxo. A més, l'última cosa que es va saber sobre el seu estat de salut va ser un mes després de la seva operació, quan va assegurar que es trobava bé: «Em trobo 'bàrbar'».

Sembla que Rafa Nadal és el motiu de què últimament puguem veure al rei emèrit, ja que va tornar a aparèixer públicament aquest passat dilluns al debut de la 'Copa de Maestros' en la que va participar el mallorquí. Entre les grades, es trobava Joan Carles, que va estar atent tot el partit encara que acabés amb derrota.

El rei Joan Carles a les graderies durant el partit de Nadal-Zverev | Twitter

El rei emèrit ha reaparegut amb una clara pèrdua de pes

El que més ha cridat l'atenció de la seva reaparició és el seu aspecte físic. Tal com explica 'Vanitis', a les fotografies del partit es pot veure com el monarca té un aspecte molt diferent i destaca la seva clara pèrdua de pes.

El que no se sap si aquesta pèrdua és per gust propi com a part de la recuperació, o si pel contrari és un detall preocupant. Tot apunta al fet que els metges podrien haver recomanat al rei emèrit que seguis una dieta estudiada i equilibrada per tal d'ajudar-lo en la seva millora i evitar més problemes de cor.

El rei Joan Carles en les graderies durant el partit Nadal-Zverev | EFE

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari