El pare de Chenoa carrega durament contra la seva filla i el seu casament

La cantant es casarà el pròxim any amb Miguel Sánchez Encinas

Chenoa amb el seu futur marit

Chenoa es casarà el pròxim any amb Miguel Sánchez | GTRES

Chenoa i la seva parella Miguel Sánchez Encinas van confirmar a la revista 'Hola' els detalls del seu futur enllaç matrimonial. La cerimònia se celebrarà el juny del 2020.

  

En aquesta entrevista per la revista 'Hola' la parella va confirmar que el vestit de núvia estarà dissenyat per Hanníbal Laguna i que estan convidats tots els companys de l'artista tant de 'Operación Triunfo 1' com de 'Tu cara me suena'. Chenoa i Miguel sembla que gaudeixen d'una relació d'allò més estable, fet pel qual han decidit fer el pas cap al matrimoni. L'anonimat en què la parella s'ha mogut tots aquests mesos des que la relació sortís a la llum el passat mes de març, ha afavorit que la relació prosperi sense cap mena de pressió.

El pare de Chenoa carrega contra ella

Tot semblava que anava perfecte, fins que sorprenentment, el pare de Chenoa, amb qui no té relació, ha reaparegut a la revista 'Pronto' per a dedicar unes dures paraules a la seva filla. Ja fa uns anys també va carregar contra ella a la televisió. L'home assegura viure en la indigència i que està disposat a llançar una biografia en la qual la seva filla no surt molt ben parada.

  

«A aquesta filla que em nega, per fi l'ha deixat anar el clan que té al seu voltant perquè es pugui casar i ser feliç... Per part meva, m'uneixo a la seva felicitat i espero que formi una bonica família, s'ho mereix», ha declarat el pare de Chenoa a la revista.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari