L'actor català Marc Clotet i Natalia Sánchez estan d'enhorabona

Els dos actors han compartit la notícia a través de les xarxes socials. Els seus seguidors i amics l'han felicitat a través de la publicació.

Marc Clotet i Natalia Sánchez també van anunciar el seu primer embaràs a través de les xarxes socials | Instagram

Els dos actors han començat la setmana compartint amb els seus seguidors una notícia que els fa molt feliços, però que a la vegada, els genera molts dubtes i incerteses que de ben segur sabrán resoldre en un futur.

L'actor Marc Clotet, que ja té una filla amb la també actriu Natalia Sánchez, ha explicat mitjançant una fotografia a Instagram que estan esperant un segon fill. En aquesta foto es pot veure com Natalia sosté en braços a Lía, la filla dels dos actors i a la vegada, podem veure a Clotet fent un petó a la panxa de l'actriu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡La familia crece! Hace poco más de un año compartí con vosotr@s la noticia que más ilusión me ha hecho. Hoy, con la misma ilusión, aunque con más ojeras y mucho más ocupados 🍼😉, comparto con vosotr@s que el año que viene seremos un/a más. ¡Gracias por tanto @natasanchezmol , te quiero! ❤️#BebéEnCamino #4meses La família Creix! Fa poc més d’un any compartia amb vosaltres la notícia que més il•lusió m’ha fet. Avui, amb la mateixa il•lusió, encara que amb més ulleres i molt més ocupats 🍼😉, vull compartir-vos que l’any vinent serem un/a més! Gràcies per tant @natasanchezmol , t’estimo! ❤️#BebèDeCamí #4meses

Una publicación compartida de Marc Clotet (@marc_clotet) el

Una primavera molt esperada

El naixement d'aquest nadó s'espera per a la primavera del 2020 i Clotet ha compartit amb els seus seguidors alguns dubtes que li genera tot plegat. Per exemple, deia que li faltarien mans i que encara no sap com s'ho faran. Però el que es ben clar, que la notícia ha estat molt ben rebuda pels protagonistes i també per tot el seu entorn.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari