Clatellada judicial i econòmica per a Arantxa Sánchez Vicario

L'extenista haurà de passar 720 dòlars al seu ex

Arantxa i Josep Santacana quan estaven junts
Arantxa i Josep Santacana quan estaven junts | CatalunyaDiari.cat

Nou revés judicial per Arantxa Sánchez Vicario en el divorci de Josep Santacana. L’extenista ha estat condemnada per un jutjat de Miami a passar-li al seu exmarit 720 dòlars mensuals en concepte de pensió alimentària per la custòdia compartida dels dos fills que tenen en comú, Arantxa de 10 anys, i Leo de 8.

Un mal tràngol per a la tenista que ja va haver d'acceptar fa uns mesos el dictamen de la jutgessa que determinava la custòdia compartida dels seus fills amb el seu exmarit Josep Santacana. Així doncs, cadascú s’encarregarà de les despeses que generin els nens en el seu torn, els extres aniran a mitges, i Arantxa a més, haurà de pagar 720 dòlars mensuals al seu exmarit.

L'extenista surt perdent dels jutjats

Aquesta quantia ha estat determinada amb el procediment habitual als EUA, comparant els ingressos d’ambdós progenitors, i en funció d’unes taules, determinant la quantitat a pagar per part del progenitor que més ingressos té. En aquest cas, l’extenista ha sortit perdent tot i afirmar per activa i per passiva en diverses ocasions que està arruïnada, encara que el seu exmarit ha desmentit la seva versió afirmant que Arantxa té un patrimoni molt superior al seu.

 

Arantxa Sánchez Vicario haurà de passar 720 dòlars al seu exmarit, Josep Santacana | Cedida

Amb tota aquesta sèrie de dificultats, li està costant molt a l’extenista aixecar el cap, després de tant de temps entre procediments judicials i polèmiques que han acabat inevitablement afectant la seva vida professional i embrutant la seva imatge. A la banda contrària, Josep Santacana, a qui ella va conèixer quan era una tenista d'elit milionària, ha prosperat gràcies als negocis que ha anat aixecant als EUA, al contrari que la seva exdona, que continua insistint a dir que està escurada.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari