Impressionant esbroncada de Victòria Frederica a la porta de la universitat

La neboda del rei Felip no aguanta més la persecució dels mitjans

Victòria Frederica perseguida a la universitat

Victòria Frederica s'encara amb la premsa a les portes de la facultat | GTRES

Victòria Frederica està cansada de la constant pressió mediàtica. La filla de la infanta Helena ja va tenir discrepàncies amb alguns mitjans que la intentaven fotografiar mentre anava a la infermeria a visitar al seu amic Gonzalo Caballero.

  

Un equip del programa de Telecinco 'Socialité' va acudir al centre d'estudis on Victòria Frederica estudia, amb la intenció de fer un reportatge sobre la seva vida universitària. Malauradament pel programa, aquest reportatge va ser molt complicat de realitzar, ja que la neboda de Felip VI ho va intentar impedir fins al punt d'encarar-se amb una reportera, amb qui va tenir un dur enfrontament.

Victòria Frederica està farta de la persecució dels mitjans

La jove estava amb dos amics que la van avisar de la presència de reporters, moment en què ella es va dirigir cap als periodistes i els va demanar que marxessin immediatament, argumentant que estaven en un recinte privat. Victòria Frederica va avisar a seguretat, que no van poder fer res, ja que els reporters es trobaven al carrer, un lloc públic.

Victòria Frederica amb els seus companys de facultat
La premsa persegueix la vida de Victòria Frederica | GTRES

La filla de la infanta Helena no té una vida tan dissoluta com el seu germà Froilà, encara que també preocupa els seus pares. Ela és una noia molt més centrada en els estudis, tot i que també li encanta sortir de festa amb els seus amics i amb els seus companys universitaris.

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari