Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Risto Mejide a Got Talent

L'amenaça que Risto Mejide acaba de denunciar

El presentador català ha mostrat els insults i amenaces que rep a les xarxes

Risto Mejide a Got Talent
Risto Mejide deenuncia amenaces a les xarxes | GTRES

Risto Mejide està fart de la persecució que rep a les xarxes socials. El català acostuma a rebre molts insults i faltes de respecte.

  

El presentador català acaba de denunciar en el seu Instagram un missatge despectiu que ha rebut per part d'un usuari. Risto ha penjat a la seva història el text en qüestió, etiquetant el compte oficial de la Policia Nacional. Molts cops el publicista ha comentat als mitjans que hi ha gent que l'estima molt, però que també hi ha altres que tot el contrari. Les crítiques sempre són ben acceptades per ell, però les faltes de respecte no.

Risto etiqueta a la Policia Nacional

«Et vas fer famós per una pobra noia d'Operación Triunfo ridiculitzant-la, quan et vegi et donaré un cop de puny», començava dient un usuari al català. «Ara surts manipulant informacions, 'gilipollas'», insultava, afegint que «ja t'agafarà algú, el karma existeix i tot ho pagaràs». En rebre això, Risto Mejide no ha dubtat en fer captura de pantalla i publicar-ho al seu Instagram, com a mode de denúncia, etiquetant al compte oficial de la Policia Nacional. Recentment el català també va carregar contra un mitjà 

Instagram Risto Mejide
Risto Mejide etiqueta a la Policia Nacional | Instagram

També et pot interessar...