Risto Mejide carrega contra un mitjà de comunicació

Risto Mejide ha compartit a les xarxes el seu malestar amb un titular que parla de la seva dona Laura Escanes.

Imatge de Risto Mejide
Risto Mejide té gairebé 3 milions de seguidors a Twitter | GTRES

El publicista i presentador de televisió és molt actiu a les xarxes, on aprofita les seves intervencions per a ser molt crític i denunciar certes injustícies. Algunes d'aquestes vinculades a la seva pròpia persona. En aquest cas, Risto ha hagut de fer front a un titular publicat al digital 'Crónica Directo' on dediquen un article dedicat a la seva dona Laura Escanes.

Aquest article parteix d'un titular molt desafortunat que hi diu «Laura Escanes abandona a la seva filla per anar de copes». Davant de la publicació d'aquesta notícia, Risto ha volgut compartir la pantalla on apareix el text i ha aprofitat per a etiquetar al periodista que la redacta.

Posa el masclisme sobre la taula

Risto ha explicat que es dedica a presentar 'Todo es mentira' per poder denunciar i remarcar la feina que fan alguns periodistes com el que signa aquesta notícia. Un text que ha catalogat com a masclista i repugnant. Després d'aquestes afirmacions han estat moltes les persones que l'han recolzat i han mostrat el seu desacord en el text publicat pel citat mitjà de comunicació.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari