INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Risto Mejide confon Laura Escanes amb una altra dona

La influencer ha aprofitat per compartir la foto que ha generat confusió
Laura Escanes i Risto van anunciar fa unes setmanes que esperen una criatura
Laura Escanes i Risto Mejide són una de les parelles més conegudes de la televisió | Instagram

Possiblement Laura Escanes i Risto Mejide són una de les parelles més entranyables de la televisió. És habitual veure com es declaren el seu amor a través de les xarxes socials, en especial des del naixement de la seva filla Roma.

 

La setmana passada, la influencer, qui està acostumada a compartir amb els seus seguidors tota la seva vida, els va fer partícips d'una confusió per part del publicista, que possiblement els hi ha costat una petita esbroncada. La mare primerenca ha estat l'encarregada de fer pública la confusió del seu marit a les xarxes socials. 

 

Una anècdota per recordar

La jove s'ha queixat públicament del fet que el seu marit l'havia confós amb una altra persona a Instagram. Sembla que una seguidora del presentador de 'Todo es Mentira' va enviar-li una fotografia i va creure que era la mare de la seva filla. Fins i tot, Risto va arribar a dubtar si havia fet fotos durant el part, sense ser veritat.

 

La fotografía que ha confundido a Risto Mejide
La fotografia que ha fet dubtar a Risto | Instagram

 

Després de la confusió del pare de Roma, la influencer no va dubtar en preguntar als seus seguidors si la semblança era tan gran com per confondre-les. «Gràcies @perviykik per aquesta fotografia meravellosa... En la qual no hi surto i el meu marit es pensava que era jo» escriu Escanes a les històries del seu perfil d'Instagram. «Se l'ha enviat una seguidora i ha dubtat sobre si vam fer fotos durant el part» assegurava.

 

Després d'explicar l'anècdota als seus seguidors, la influencer va llençar una pregunta: «El meu senyor marit no em reconeix. Vosaltres em reconeixeu?». Nosaltres creiem que no és d'estranyar que en Risto es confongués, ja que la jove de la fotografia és clavada a la seva dona, no hi ha dubte que si mai necessita una doble, ja sabria on començar a buscar. 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari