Laura Escanes i Risto Mejide ja són pares

La petita Roma ha arribat al món a última hora d’aquest dimecres

Laura Escanes i Risto Mejide són pares per primer cop
Laura Escanes i Risto Mejide són pares per primer cop | Instagram

Enhorabona aLaura Escanes i Risto Mejide. La mediàtica parella ja són pares de la seva primera filla, la petita Roma ha nascut a última hora d’aquest dimecres 2 d’octubre, dos anys després d’haver-se casat. Tots dos han compartit la bona nova a través de les xarxes socials durant la matinada: «#BenvingudaRoma».

Roma, filla de Laura i Risto

Segons ha comunicat tant Laura Escanes com Risto Mejide a les seves xarxes socials, la nena ha nascut a les 23.52 hores de la nit d’aquest dimecres 2 d’octubre i ha pesat 3,555 quilograms. Així, els pares han indicat quins han estat els «primers nombres» de la petita Roma, primera filla de Laura i segona de Risto, ja que el publicista té un fill de 9 anys, Julio, de la relació que va tenir amb la presentadora Ruth Jiménez.

Durant tot l’embaràs, Laura Escanes ha anat compartit amb els seus seguidors detalls del seu estat, com per exemple el pes que ha anat guanyant, i donant consells a altres mares: «He pujat 16 quilos, fent esport i menjant bé. Però depèn de cada cos. No t’obsessionis. L’important és que el metge et digui que està tot bé. En el meu cas tinc molta retenció de líquids, i aquests darrers dies més». La ‘influencer’ va sortir de comptes dilluns passat, quan estava de quaranta setmanes: «No hi ha cap risc per ara i és millor que sigui espontani», referint-se al part.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari