Asraf, assenyalat com el delator de la infidelitat de Kiko Rivera

El nom de la parella de Chabelita ha aparegut entre els possibles responsables de la filtració de l’engany de Kiko Rivera
Asraf, parella de Chabelita, és assenyalat com el delator de la infidelitat de Kiko Rivera | CEDIDA

 

Fruit dels rumors de la infidelitat de Kiko Rivera, els col·laboradors de ‘Sálvame’ han intentat esbrinar el nom de la persona que ha filtrat aquesta notícia. Ara, una nova persona ha estat assenyalada com a delator de la deslleialtat del fill d’Isabel Pantoja.

 

Asraf, possible delator de la infidelitat de Kiko Rivera

Durant els darrers dies s’ha estat analitzant cada persona propera del dj per esbrinar qui ha estat el delator, i entre els noms que han aparegut es troben el de la seva germana Chabelita o el d’Antonio Tejado. De fet, Isa P tindria motius per filtrar aquesta informació, ja que fa temps que no manté una bona relació amb Kiko Rivera i podria sentir-te traïda per la seva família. Ara, Asraf ha estat assenyalat com el responsable del filtratge de la informació sobre les banyes.

 

D’altra banda, Carolina Sobe, la qual va conviure amb el dj durant la seva participació a ‘GH DÚO’, ha confessat que també li van arribar rumors sobre la infidelitat. En referència a Asraf, opina que és una persona que no es mossega la llengua, i que és possible que en un moment de debilitat o de despreocupació hagi pogut parlar més del compte sobre la deslleialtat de Kiko Rivera.

 

Kiko Rivera i la seva parella Irene Rosales estan casats i tenen dues filles en comú  | CatalunyaDiari.cat

 

 

També pots llegir...