Irene Rosales parla sobre la suposada infidelitat de Kiko Rivera amb Sofía

La dona de Rivera ha parlat per primera vegada d'ençà que van sortir a la llum els rumors d'infidelitat

Irene Rosales hablando para 'Cazamariposas'
Irene Rosales ha parlat per primera vegada sobre la suposada infidelitat del seu marit  | Telecinco

A principis de setmana es feia pública la informació de la possible infidelitat de Kiko Rivera. Una informació que hauria estat desvelada per la mateixa germana del dj, Chabelita. Després de dies de rumors, s'ha confirmat per fi el nom de la suposada amant de Kiko. Aquesta no és altra que la guanyadora de la setzena edició de 'Gran Hermano' i de 'Supervivientes 2018', Sofía Suescun.

Així doncs, segons han confirmat alguns mitjans el fill de la 'tonadillera' hauria estat infidel a la seva dona, Irene Rosales, el passat 15 de maig quan va tornar d'un viatge per Punta Cana.

Irene Rosales confesa el seu amor pel seu marit 

Per la seva part, Irene Rosales no ha volgut pronunciar-se respecte als suposats rumors d'infidelitat del seu marit perquè assegura que «li fa vergonya» parlar de la seva vida privada i la del seu marit. Rosales ha assegurat a 'Sálvame' que «estem molt feliços i enamorats» i ha afegit que «no vull entrar en res. Només et diré que les coses estan com estan, temps al temps».

Sembla que Rosales no s'ha cregut res sobre els rumors d'una estranya cita entre Rivera i Suescun i encara menys la suposada infidelitat del seu marit a qui ha confessat el seu amor.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari