Kiko Rivera

Es fa públic el nom de l’amant de Kiko Rivera

S’ha desvelat la identitat de la dona amb la qual el fill de la ‘tonadillera’ hauria estat infidel a la seva parella Irene Rosales

La crisi dins la família Pantoja està lluny de solucionar-se, i durant aquestes últimes setmanes Chabelita hauria estat fent xantatge al seu germà desvelant informació molt íntima als mitjans de comunicació. La darrera notícia en sortir a la llum és la infidelitat de Kiko Rivera a la seva dona. Sigui per venjança o per decepció, Isa P està filtrant informació que podria fer un dany irreparable dins la casa de Cantora.

Es publica el nom de l’amant de Kiko Rivera

Des que fa fer-se pública la infidelitat del dj, s’han generat multitud de rumors sobre la possible dona amb la qual el fill d’Isabel Pantoja hauria enganyat a la seva dona.  No obstant això, no s’havia assenyalat cap nom en concret fins ara.

Si bé Kiko Hernández, col·laborador de ‘Sálvame’, va estar fent algunes suposicions durant aquesta setmana, ha estat la revista ‘Corazón’ la que ha confirmat el nom de l’amant del dj: Sofía Suescun, coneguda per ser la guanyadora de la setzena edició de ‘Gran Hermano’ i de ‘Supervivientes 2018’. Així doncs, ella és la dona amb la qual Kiko Rivera ha estat infidel a Irene Rosales.

Encara que Suescun i Rivera no van mantenir una bona relació al principi de conèixer-se, el cert és que la convivència a ‘GH DÚO’ va fer que trobessin els seus interessos en comú i que comencessin una bona amistat. Fruit d’aquest apropament, van estar quedant després que acabés el reality, fins i tot amb la presència d’Irene. No obstant això, tot apunta al fet que Kiko Rivera i Sofía Suescun van tenir una aventura després que el dj tornés d’un viatge per Punta Cana el passat dia 15 de maig.

Sofía Suescun i Kiko Rivera mantenen una bona amistat després de coincidir a 'GH DÚO'
Sofía Suescun i Kiko Rivera mantenen una bona amistat després de coincidir a 'GH DÚO' | TELECINCO

 

El fill de la ‘tonadillera’ va veure’s amb Sofía i uns amics per anar al cinema i més tard van anar de festa a l’Hotel Mirasierra Suits.  Va ser durant aquella nit quan va poder succeir alguna cosa més entre els dos joves.

Després d’aquesta revelació, Kiko Rivera ha manifestat rotundament el seu desacord amb aquesta notícia i nega haver estat deslleial cap a la seva esposa. Fins i tot, ha assegurat que prendrà mesures legals si qualsevol persona, sigui la seva germana o no, insinua que ell hagi comès cap infidelitat.

També pots llegir...