Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amaia Romero a 'El Intermedio'

Amaia Romero explica què és el millor de ser famosa a 'El Intermedio'

La guanyadora d''Operación Triunfo' 2017 assegura que li agrada poder conèixer a persones que admira

Amaia Romero amb pèl a les aixelles durant el Premis Goya
Amaia Romero explica què és el millor de ser famosa | Telva

 

Amaia Romero, exconcursant i guanyadora de d''Operación Triunfo 2017', ha estat la primera convidada de la nova secció de 'El Intermedio', en la qual la periodista Thaïs Villas es passeja pels carrers de Madrid acompanya d'un famós, per a comprovar si realment la gent els coneix. 

Amaia, que es va fer molt popular després de guanyar el concurs i de ser la representant al costat de Alfred Garcia al festival d'Eurovisió, va viure la jornada amb la seva particular alegria.  La noia, va respondre sense cap mena de problema a la majoria de preguntes que Villas li va fer amb l'objectiu de saber més de la seva vida i de com es va prendre la tan sobtada fama després de sortir de l'acadèmia. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

El millor i el pitjor de ser famosa

Amaia, que es protagonitza també per la seva fresca sinceritat, va explicar-li que el millor de la fama és que pots conèixer a gent que abans admiraves i que et conviden a molts llocs. Per contra, Amaia va haver de signar un autògraf una nit d'hotel a altes hores de la matinada a uns fans que s'havien assabentat que dormia allà.

Això no obstant, la cantant es va mostrar molt contenta per la seva situació actual. De fet,  la de Pamplona acaba de treure el disc 'Pero no pasa nada', i ha explicat que el títol del mateix neix de la capacitat que té ella sempre de relativitzar les coses.

Amaia Romero a 'El Intermedio'
Amaia va estrenar la nova secció de 'El Intermedio' | La Sexta

 

L'elecció del nom del seu disc

«No sabia quin títol ficar-li i no volia que fos només una paraula, llavors vaig afegir 'Pero no pasa nada', ja que es repeteix molt des que era molt petita, perquè sóc una persona que tendeix a relativitzar-ho tot molt», explicava la cantant. Finalment, Amaia va poder comprovar que la majoria de persones dels carrers de Madrid sí que sabien qui era, excepte una noia que confessava no seguir massa la televisió, excepte, evidentment, 'El Intermedio'.

També et poden interessar...