José Ortega Cano

José Ortega Cano tornarà a torejar amb 65 anys

Serà el torer més veterà que participarà en l'acte i s'encarregarà de donar recomanacions i pautes a la resta dels seus companys

Està clar que un torer es neix, no es fa. Els que decideixen dedicar la seva vida a torejar, viuen la seva professió d'una manera tan intensa que la converteixen directament en un estil de vida. Per aquest motiu,  després que l'any 2017 José Ortega Cano anunciés la seva retirada de la vida activa com a torer, ara tornarà a ficar-se davant d'un brau. 

El vidu de Rocío Jurado tornarà a saltar a la plaça el pròxim 12 d'octubre a Inca, Mallorca, i ho farà amb motiu de l'homenatge que se li retrà a Dámaso González, torer que va morir el mateix dia que ell es va retirar el 2017 a causa d'una llarga malaltia.

Un acte que mereix de la seva presència

Ortega Cano ha considerat que aquest acte mereix de la seva presència, ja que tenia una molt bona relació amb el torer difunt i poder tornar a torejar és el millor homenatge que li pot fer al seu amic. En aquest esdeveniment, els assistents també podran gaudir de la presència d'altres coneguts torers com Finito de Córdoba. 

La revista 'Lecturas', encarregada de fer pública aquesta notícia envers Ortega Cano, ha detallat que  el torer exercirà com a director de lidia, és a dir, serà el torer més veterà que participarà en l'acte i s'encarregarà de donar recomanacions i pautes a la resta dels seus companys.

José Ortega Cano
El torer retrà homenatge a un company seu que va morir el 2017 | Mediaset

 

Tornarà a torejar amb 65 anys

Per a l'ocasió, s'espera que llueixi un vestit estil 'campero' i que, sense dubte, sigui el focus de totes les mirades. Cal recordar que, més enllà de la seva edat, 65 en l'actualitat, Ortega Cano va decidir apartar-se de la seva vida professional activa per tal de dedicar més temps a la seva família. Ara, per un dia, podrà tornar a sentir la seva passió en primera persona.

També et poden interessar...