José Ortega Cano podria tenir una filla secreta

La notícia es va fer pública fa gairebé 20 anys i ara es recupera per un article de la periodista Pilar Eyre a 'Lecturas'

José Ortega Cano
El torer hauria tingut una relació amb una dona peruana | CatalunyaDiari.cat

José Ortega Cano ha tornat a estar d'actualitat després d'aparèixer al programa 'Mi casa es la tuya' de Telecinco i de defensar recentment la seva filla, Glòria Camila, en relació a la separació de Kiko Jiménez. Que el torer torni a estar en el focus de l'actualitat de la premsa rosa ha provocat que alguns periodistes com Pilar Eyre hagin tornat a repassar la seva vida.

La periodista ha recordat a la revista 'Lecturas' un dels episodis més polèmics de la vida del torer. Concretament, Pilar ha parlat de la suposada filla secreta de la qual es va parlar fa molts anys i que hauria tingut amb una dona peruana. 

Una llarga història de fa gairebé 20 anys

«Flor de Maria Neira. Qui recorda aquest nom? Potser només Ortega Cano. Perquè fa gairebé 20 anys, Flor de Maria ocupava portades. Aquesta peruana afirmava que tenia una filla, que es deia Zoila Jezabel, que era filla del torer», recordava la periodista. En aquest sentit, fa dues dècades la premsa es feia ressò d'una suposada filla que Ortega Cano tindria al Perú. «La nena, de trets quechua, hauria estat concebuda el 1990 a Lima, on estava torejant Ortega, quan encara no coneixia a Rocío Jurado», especificava Eyre.

Ortega Cano i Rocío Jurado amb els seus fills
El matrimoni va adoptar a Glòria Camila i José Fernando | CatalunyaDiari.cat

 

La mateixa Rocío Jurado va respondre en alguna ocasió a aquests rumors que corrien sobre el seu home i, fins i tot, va dir que eren coses que li podien passar a tothom. De fet, mesos després el matrimoni va adoptar a Glòria Camila i José Fernando, provocant que Flor de Maria i Zoila Jezabel desapareguessin de les portades.

Una incògnita a sobre de la taula

El que ha despertat ara de nou la curiositat per aquest tema, ha estat la confessió que ha fet la periodista a 'Lecturas' i que, de ben segur, donarà molt a parlar. Eyre ha deixat sobre la taula la següent incògnita: «Ara, em sembla estrany saber que la persona que, suposadament, va estar darrere del muntatge és... No, no ho dic, que ara em cau bé i el pobre està tancat a 'GH' i... Ai, gairebé se m'escapa!». Qui serà?

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari