Hugo Molina a 'Got Talent'

Hugo Molina, el nen de només 2 anys que ha captivat el jurat de 'Got Talent'

El concursant va aconseguir passar a la següent fase del concurs

Quan el talent és innat, poques paraules falten. I això és el que va passar amb Hugo Molina, el concursant més petit de 'Got Talent', que va sorprendre el jurat amb la seva actuació.

El programa de Telecinco va aconseguir seleccionar a un petit de només dos anys que toca el tambor d'una forma especialment bona per a l'edat que té. Hugo, que va sortir a l'escenari acompanyat pels seus pares, va interpretar una marxa de Setmana Santa i no va necessitar gaires minuts més per a convèncer al jurat  i al públic en general.

La valoració de Risto Mejide i el pas a la següent fase

Risto Mejide, sens dubte una de les peces més crítiques del jurat, es va quedar impressionat per l'actitud del nen i li va dir que: «Has seguit el ritme tota l'estona. Això demostra que el talent és innat». Lluny de quedar-se avergonyit i callar, Hugo no va dubtar en respondre-li que: «Jo toco bé el tambor».

La veritat és que no hi ha dubte que el nen té talent i, per aquest motiu, va aconseguir les valoracions afirmatives de tots els membres del jurat compost per Risto, Edurne, Paz Padilla i Dani Martínez. Això no obstant,  no va aconseguir el botó d'or i haurà de tornar a demostrar el que val en la següent fase del programa.

També et poden interessar...