Inés Sainz confirma que li han diagnosticat càncer de mama

La model, que va ser proclamada ‘Miss España’ l’any 1997, ha confessat que pateix aquesta malaltia i s’ha mostrat disposada a lluitar: «Sé que ho superaré»

 
Inés Sainz confirma que pateix càncer de mama
Inés Sainz confirma que pateix càncer de mama | CATALUNYA DIARI

Inés Sainz, coneguda per haver estat escollida ‘Miss España’ 20 anys enrere, ha fet pública una difícil novetat sobre la seva salut. A través d’una entrevista, la model ha confessat que li han diagnosticat càncer de mama i ha explicat com va anar el procediment mèdic. Segons explica, va demanar consell del seu metge perquè li havien aparegut «unes coses estranyes a la pell. Eren com picadures que trigaven moltíssim a curar-se». Tot i això, la model no va alarmar-se i no va pensar que podria ser una malaltia greu, fins que «en una ressonància magnètica va confirmar-se que era un tumor».

Inés Sainz confessa que pateix càncer de mama

Malgrat la terrible notícia, Inés Sainz està decidida a lluitar i  a continuar endavant per evitar enfonsar-se: «Tinc càncer, però sé que ho superaré. No vull que sigui un drama. Les meves amigues i jo anomenen ‘Agustín’ al tumor perquè no estem gens ‘agustín’ amb ell», comenta la model. En el primer que va pensar quan va saber el diagnòstic va ser en la seva família: «Vaig pensar en el disgust que tindria la gent que estimo».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A més a més, ha explicat que el tumor és de «creixement lent», la qual cosa permet un tractament de radioteràpia sense haver d’operar el pit. Davant la qüestió de la caiguda del cabell, Sainz ha declarat que no sap si li caurà perquè «no a tothom li cau». Amb to d’humor, Inés ha explicat que celebrarà el seu 44è aniversari «fent una festa de perruques».

La model és fundadora de l’empresa de comunicació Backup, i ha insistit en el fet que no deixarà la feina perquè al ser autònoma no pot permetre’s estar de baixa sense cobrar. L’empresària vol afrontar la situació sense pressa i ha pres la decisió de no dir-i res al seu fill, Mateo, el qual té 7 anys, ni tampoc al seu exmarit: «Aquesta malaltia la tinc jo, no el meu fill, per això no li he dit res al meu exmarit».

També pots llegir...

 

Comentaris

envia el comentari