Laura Escanes

Una seguidora critica Laura Escanes per la forma com porta l'embaràs

Si tot surt bé la 'influencer' catalana serà mare al setembre

Laura Escanes i Risto Mejide estan vivint un dels moments més bonics de la seva vida i no han dubtat en expressar-ho a tots els vents a través de les xarxes socials. A finals de febrer la parella anunciava  l'embaràs amb unes imatges molt tendres, i si tot va bé, Roma, la seva primera filla en comú, naixerà al setembre.

Tot i l'especial moment que estan vivint,  la parella ha hagut d'aguantar moltes crítiques que no han parat des del moment en el qual van anunciar la seva relació ara ja fa quatre anys. En aquesta ocasió, Escanes ha estat criticada per la forma amb la qual porta l'embaràs, en aquest cas a través d'un missatge directe d'Instagram: «Mira bonica,  les que hem estat mares no hem donat tant de 'bombo'  a una cosa tan natural com un embaràs» començava el text amb to condescendent. 

La seguidora ha esclatat, i sembla que, cansada de veure les constants fotos i comentaris que la model penja al seu compte, ha seguit: «No et passis guapa, no ets l'única embarassada del món! I no és una malaltia. És un estat natural. Res especial, 'joder'!». Encara que  la 'influencer' no acostuma a contestar  davant de l'allau de crítiques que rep dia sí i dia també, aquesta vegada ha decidit fer-ho directament «cadascuna que porti el SEU embaràs com li doni la gana» li respon a la seguidora per missatge.

Crítica a Laura Escanes
La crítica de la seguidora a Laura Escanes | Instagram | @lauraescanes

Escanes ha decidit compartir la resposta amb tots els seus seguidors

Però a més, per deixar les coses clares, Escanes ha decidit compartir amb els seus seguidors el comentari i ho ha penjat a les seves històries aprofitant per llençar una nova contesta: «Quan he dit jo que sigui una malaltia? He pogut fer exercici durant tot l'embaràs i així ho he transmès a les meves xarxes socials» comença Escanes.

Finalment la catalana ha decidit engegar a la crítica: «I  et corregiré, per mi sí que està sent especial. Per cadascuna serà d'una manera diferent: no som iguals i cadascuna sentirà coses diferents» prossegueix la futura mare, i li etziba «jo no jutjo com l'has viscut tu, tu no jutgis com l'estic vivint jo».

No és la primera vegada que Laura Escanes és durament criticada per la seva forma de fer les coses o per les imatges que penja a les xarxes, així com tampoc és la primera vegada que decideix compartir-ho amb tots els usuaris, ja que ho ha fet en altres ocasions. Esperem que la 'influencer' ens segueixi informant de les últimes novetats de la seva vida per molt temps més. 

També et pot interessar...