Preocupació per l'estat de salut de Jaime Ostos

Una imatge on l'extorero surt bastant demacrat ha fet saltar totes les alarmes

Preocupa l'estat de salut de Jaime Ostos
Preocupa l'estat de salut de Jaime Ostos | INSTAGRAM

Des que li fos diagnosticat un edema de pulmó agut a l’extorero Jaime Ostos, aquest no ho ha passat gens bé a causa del seu delicat estat de salut, i s’ha hagut de mantenir ingressat a l’hospital Montepríncipe durant quasi 3 mesos.

 

La seva família ha volgut informar del seu estat de salut actual ara que ja es troba a casa, mitjançant una fotografia al programa ‘Socialité’ on apareix Jaime amb la seva dona Mari Ángeles Grajal i el seu gos. Encara que la fotografia era per calmar els ànims i enviar un missatge de tranquil·litat, en la imatge s’ha pogut comprovar com l’extorero està molt afeblit, demacrat, prim i desmillorat, cosa que ha fet saltar totes les alarmes sobre el seu veritable estat de salut.

 

Aquesta fotografia ha fet saltar totes les alarmes
Aquesta fotografia ha fet saltar totes les alarmes | TELECINCO

La seva família resol els dubtes sobre el seu estat de salut

Davant el rebombori causat, el fill de l’extorero s’ha posat en contacte amb ‘Socialité’ per explicar la realitat de l’estat de salut del seu pare i justificar així el seu aspecte físic: «S’està recuperant del quasi quinze quilos que va perdre… està molt i molt prim, de fet està prenent els batuts de proteïnes que prenia jo», ha detallat.

 

«En tot moment ha estat acompanyat de la seva família i ha anat millorant. Ara com ara encara no té forces per subjectar-se en muletes, ha d’anar amb un caminador», ha comentat. La dona de l’extorero també ha parlat als mitjans i ha afirmat emocionada que després de tres llargs mesos ingressat a l’hospital, Jaime ja es troba a casa on se segueix recuperant: «Està molt ben atès per un físio i tot».

 

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari