Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del presentador Andreu Buenafuente

Andreu Buenafuente abandona temporalment 'Late Motiv' per problemes mèdics

El presentador estarà de baixa durant dues setmanes a causa d'una intervenció a l'esquena

Andreu Buenafuente  ha d'abandonar el seu programa, 'Late Motiv', durant algunes setmanes. Segons s'ha pogut conèixer, el conegut presentador català haurà de ser intervingut quirúrgicament després de patir un contratemps mèdic. Ha estat el mateix presentador qui ha anunciat la seva parada a través d'un sketch humorístic al seu programa.

Els seus companys el substituiran com a presentador durant la baixa

En aquest missatge en el qual explicava al públic que hauria de deixar el programa per un temps, també feia una crida als seus companys, als quals avisava que serien ells els quals  substituirien la seva feina com a presentador: Bob Pop, Facu Díaz, Raúl Cimas, Javier Coronas, Silvia Abril i Miguel Coronado  seran els encarregats de cobrir el lloc de Buenafuente a 'Late Motiv' durant les dues setmanes de la seva baixa. D'altra banda, el programa també ho ha volgut anunciar amb cert to humorístic:

«Em sotmetran a una operació i haureu de cobrir-me  un parell de setmanes», assegurava. Mentrestant, els seus col·laboradors també hi han dit la seva, on hi ha hagut diverses opinions: des de qui deia que hauria de  matinar més del compte fins a qui amenaçava en  treure-li el lloc  com a presentador a l'humorista català. 

Operació per un problema a l'esquena

Buenafuente ha volgut deixar ben clar que «no era res greu» i ha descartat que es tracti de fimosis. Poca estona després, ha compartit a través del seu perfil oficial de Twitter que l'operació era per un problema a l'esquena.

Sense cap mena de dubte, es tracta d'una gran oportunitat per a tots els seus col·laboradors, ja que fa uns anys va ser David Broncano qui va substituir al català durant una baixa per malaltia. Des d'aquell moment, la fama de Broncano ha anat creixent, fins a l'actualitat, el qual té un programa propi a la mateixa cadena, 'La Resistencia'.

També et pot interessar...