L'aniversari d'Albert Rivera ple d'incògnites

L'exlíder de Ciutadans estaria passant aquest dia amb la seva parella, Malú
Albert Rivera fa 40 anys, sensse mostrar res a les xarxes socials | GTRES

La retirada política d'Albert Rivera ha generat molt interès per conèixer a què es dedicarà a partir d'ara el català. Avui fa 40 anys, està d'enhorabona, ha arribat a la quarantena, tot i que en les seves xarxes socials no ha fet ressò de la notícia.

  

Recentment s'ha vist a Albert Rivera acompanyat de la seva parella, Malú, en un bar de carretera pròxim a Extremadura. Un vídeo mostrava com l'expolític prenia un cafè, mentre la cantant mossegava una torrada amb tomàquet, què més tard acabaria guardant en una bossa i s'emportaria, entenem que per a menjar-se durant el camí. Tots dos es troben de viatge, amb l'objectiu d'allunyar-se del focus mediàtic.

Escapada a Extremadura

La seva escapada a Extremadura podria tenir a veure amb l'aniversari d'Albert Rivera. Sembla que la parella ha passat aquesta data junts, tot i que no hi ha cap rastre a les xarxes socials. Durant la vida política d'Albert Rivera era impensable veure'l referir-se a Malú, malgrat que ara sembla no amagar-se tant. De fet, en el seu discurs de comiat com a líder de Ciutadans va voler referir-se a la cantant per agrair-li que estigués al seu costat.

  

De moment el futur de l'exlíder de Ciutadans és tot una incògnita. El que està clar és que en aquest 40è aniversari, el català està gaudint de la seva parella o dels seus familiars, ja que durant la seva última intervenció va dir que volia passar més temps amb ells.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor