Pamela Anderson es pronuncia sobre l'independentisme català

L'actriu de Hollywood vol un referèndum a Catalunya

Pamela Anderson parla sobre l'independentisme català
Pamela Anderson parla sobre l'independentisme català | GTRES

El procés català no solament està generant opinions a les personalitats espanyoles, sinó que també a famosos d'arreu del món, com és el cas de l'actriu Pamela Anderson.

Pamela Anderson a favor del referèndum català

L'actriu més famosa dels anys 90, Pamela Anderson, s'ha mullat sobre la situació de Catalunya. Segons publica al seu blog, la celebritat creu que «Catalunya té tot el dret del món a celebrar un referèndum per a triar el seu futur». En aquesta entrada al blog, al principi del text, hi apareix una estelada. La canadenca també creu que una nació catalana pot funcionar sense problemes.

  

L'actriu de Hollywood visita sovint Espanya per la relació d'amistat que la uneix amb María Bravo. En el passat també va passar temps a Sevilla, ja que la seva exparella, el futbolista Adil Rami, jugava a l'equip sevillà.

  

Continuant amb els seus pensaments ideològics, Pamela Anderson creu que la Unió Europea no posaria cap impediment a la independència catalana. En aquest cas, l'actriu està equivocada, ja que Catalunya ja va rebre l'avís que es quedarien fora en cas d'independitzar-se. En la seva entrada al blog també ha opinat sobre la monarquia espanyola, mostrant el seu malestar i creient que «és totalment inútil».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari