La profunda crisi de José Mourinho entre infidelitats

El portuguès ja no llueix el seu anell de casat
José Mourinho es troba en atur i en crisi amb la seva dona | GTRES

 

L'entrenador portuguès José Mourinho està passant per un dels pitjors moments de la seva vida, a l'atur i en crisi amb la mare dels seus dos fills, amb qui sembla que existeixen molts problemes matrimonials.

  

L'exentrenador del Reial Madrid, amb passat blaugrana, continua sense equip després del seu acomiadament del Manchester United. Una frustració que se li suma la complicada relació que manté amb la seva dona. Fa un any que no fan cap aparició publica junts. El portuguès ha deixat de lluir l'anell de casat en els seus passejos solitaris per Londres i en les seves aparicions com a comentarista de Sky Sports.

 

Possibles infidelitats de Mourinho

La dona de Mourinho, Matilde, va viatjar la setmana passada a Nova York per celebrar l'aniversari de la seva filla, sense la presència del seu marit, que estant a l'atur no la va acompanyar. Alguns mitjans britànics indiquen que Mourinho podria haver estat amb la milionària britànica Prue Carter Robinson durant el seu matrimoni, i que aquest és un dels principals motius de la crisi matrimonial.

 

José Mourinho en profunda crisi amb la seva dona | GTRES

 

Mourinho i la seva dona es mostren distants des de 2016, quan el portuguès va fitxar pel Manchester United i va optar per mudar-se a un hotel durant dos anys mentre la seva família es va quedar en la capital britànica.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor