Cristina Pedroche apareix en roba interior a la Puerta del Sol

La presentadora ha volgut posar més llenya al foc sobre les especulacions del seu estilisme el dia de les Campanades

Cristina Pedroche, presentadora de 'Zapeando'
Cristina Pedroche es presenta a la plaça Puerta del Sol en roba interior | Instagram

Cristina Pedroche comença a escalfar motors a dues setmanes que se celebrin les Campanades de fi d’any, realitzant una espècie de ‘performance’ en viu que ha sorprès als madrilenys que es trobaven a Puerta del Sol ahir a les 21.00 h de la nit.

Amb Cristina Pedroche la polèmica sempre està servida, i des que ha presentat les campanades dels darrers anys amb els seus atrevits i impossibles estilismes, sembla que cada any li toca arriscar-se més per sorprendre. 

 

Pedroche reivindica els seus estilismes

Arran les especulacions sobre si aquest any, la madrilenya apareixerà l’última nit de l’any només amb roba interior, o quina serà la seva bogeria de vestit aquesta vegada, Pedroche ha decidit donar un cop sobre la taula i situar-se enmig de la plaça de Puerta del Sol en roba interior; sí, la presentadora ha aparegut d’imprevist en una plataforma, vestida només amb una sola peça de roba, que uneix sostenidors i calcetes, i tot en color ‘nude’.

 

Captures de pantalla de Cristina Pedroche en roba interior a la Puerta del Sol
Captures de pantalla de Cristina Pedroche en roba interior a la Puerta del Sol | CatalunyaDiari.cat

D’aquesta manera, la col·laboradora de 'Zapeando' ha volgut cridar l’atenció, reivindicant el seu punt de vista, i deixant palès que el dia de la nit vella, ella farà i vestirà com li doni la gana.

Tot apunta a més que enguany, Pedroche lluirà el seu ‘look’ més arriscat i complicat de tots, ja que fa uns dies assegurava a ‘Zapeando’, que la confecció del vestit els estava donant més problemes dels esperats i que no sabia si el tindrien acabat pel dia 31 de desembre; a més, va confessar que pel disseny del vestit, no podria dur roba interior.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari