Cristina Pedroche apareix en roba interior a la Puerta del Sol

La presentadora ha volgut posar més llenya al foc sobre les especulacions del seu estilisme el dia de les Campanades

Cristina Pedroche comença a escalfar motors a dues setmanes que se celebrin les Campanades de fi d’any,  realitzant una espècie de ‘performance’ en viu  que ha sorprès als madrilenys que es trobaven a Puerta del Sol ahir a les 21.00 h de la nit.

Amb Cristina Pedroche la polèmica sempre està servida, i des que ha presentat les campanades dels darrers anys amb els seus atrevits i impossibles estilismes, sembla que  cada any li toca arriscar-se més per sorprendre. 

 

Pedroche reivindica els seus estilismes

Arran les especulacions sobre si aquest any, la madrilenya apareixerà l’última nit de l’any només amb roba interior, o quina serà la seva bogeria de vestit aquesta vegada, Pedroche ha decidit donar un cop sobre la taula i situar-se enmig de la plaça de Puerta del Sol en roba interior; sí, la presentadora ha aparegut d’imprevist en una plataforma, vestida només amb una sola peça de roba, que uneix sostenidors i calcetes, i tot en color ‘nude’.

 

Captures de pantalla de Cristina Pedroche en roba interior a la Puerta del Sol
Captures de pantalla de Cristina Pedroche en roba interior a la Puerta del Sol | CatalunyaDiari.cat

D’aquesta manera, la col·laboradora de 'Zapeando' ha volgut cridar l’atenció, reivindicant el seu punt de vista, i deixant palès que el dia de la nit vella,  ella farà i vestirà com li doni la gana.

Tot apunta a més que enguany, Pedroche lluirà el seu ‘look’ més arriscat i complicat de tots, ja que fa uns dies assegurava a ‘Zapeando’, que la confecció del vestit els estava donant més problemes dels esperats i que no sabia si el tindrien acabat pel dia 31 de desembre; a més, va confessar que pel disseny del vestit, no podria dur roba interior.

També et pot interessar...