Belén Esteban es pronuncia sobre el conflicte familiar de Rocío Carrasco

La col·laboradora té informació de primera mà gràcies a la bona relació que manté la seva filla amb Rocío Flores

Rocío Carrasco, a la sortida dels jutjats de Madrid el juliol de 2017
Rocío Carrasco no manté relació amb els seus fills | CatalunyaDiari.cat

 

La relació o més ben dit, la falta de relació, entre Rocío Carrasco i els seus fills està donant molt a parlar. L’entrada del seu exmarit Antonio David a ‘GH VIP’ i el naixement mediàtic de la seva filla Rocío Flores, que va assistir al plató de Telecinco per defensar-lo, ha remogut el passat i l'ha posat d'actualitat la situació que més polèmica ha causat i que més especulacions ha provocat sobre aquesta família: el motiu de la falta de relació entre Rocío Carrasco i Rocío Flores.

Respecte a això, no s’ha pronunciat mai Antonio David, però el que sí que ha comentat diverses vegades ha estat la intenció de la seva filla de reprendre la relació amb la seva mare. 

 

Belén Esteban dona la seva opinió

Sobre aquest conflicte tothom opina, però la que s’ha llançat ara a dir la seva ha estat la ‘princesa del poble’, Belén Esteban, que ha afirmat que sap de primera mà que «la nena truca sovint a la seva mare», encara que aquesta trucada no obtingui resposta.

 

«No et diré que sigui cada setmana, però la nena li truca sovint» ha recalcat, considerant-se una persona molt propera a la família per la bona relació que mantenen la seva filla Andreíta amb Rocío Flores.

 

Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban s'ha pronunciat respecte a la no relació entre Rocío Carrasco i la seva filla | Telecinco

 

Belén Esteban, però, no s’ha quedat aquí i ha volgut deixar clara la seva opinió respecte a tot aquest conflicte familiar: «No sé què li passa a Rocío Carrasco. No entenc moltes de les situacions, no m’entra al cap, però a mi em fa pena», ha assegurat.

De moment, tot són especulacions i cap dels afectats ha volgut parlar de quin episodi o situació va causar el conflicte que ara mateix té en vil a tota l’audiència de Telecinco; de fet, no se sap ben bé si s’arribarà a saber mai.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari