Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La cantant Rosalía torna a ser viral a les xarxes socials

Rosalía torna a ser viral per la seva sorprenent habitació

La cantant ha compartit a Instagram un vídeo ‘selfie’ on se la veu de cos sencer i roba esportiva

La cantant Rosalía torna a ser viral a les xarxes socials
La cantant Rosalía torna a ser viral a les xarxes socials | Instagram (@rosalia.tv)

Rosalia continúa estant en boca de tothom. Ara ha tornat a fer-se viral una nova fotografia de la cantant i no pel seu estilisme, en aquest cas llueix un ‘look’ esportiu, completament de blanc i el que els seus seguidors han destacat a les xarxes socials és l’escenari que l’envolta.

L’última foto viral de Rosalía

La jove ha aconseguit captar l’atenció de tothom perquè al curt vídeo que ha compartit al seu Instagram se la pot veure de cos sencer, davant d’un mirall i amb un genoll recolzat al llit. Una imatge molt normal per alguns, però sorprenent per a altres, ja que  l’habitació on es troba Rosalía és extremadament senzilla, sense res penjat a les parets, amb una cadira de fusta en un racó, un llit simple i un endoll d’aspecte antic.

Els comentaris a les xarxes socials no s’han fet esperar comparant la gran diferència entre Rosalía i l’escenari que l’envolta: «La roba valdrà 5000 euros com a mínim, però l'habitació sembla la que no s'usa mai de casa dels teus avis al poble  on sempre fa molt fred», «Real que si em diuen que és a l'habitació de la meva besàvia al poble m’ho crec». I, fins i tot, en aquesta imatge li han trobat semblança amb una altra cantant: «Sóc l'única que pensa que en aquesta foto sembla Camila Cabello?».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el

També et pot interessar...