Toni Clapés en una imatge d'arxiu

L'emocionant agraïment de Toni Clapés a l'equip mèdic el dia del seu aniversari

El locutor ha celebrat els seus 52 anys encara lluny de poder tornar al 'Versió RAC1'

El passat 9 d'octubre el conegut locutor de RAC1, Toni Clapés, s'acomodava indefinidament degut a una malaltia que l'obligava a deixar la feina temporalment per poder-se recuperar. Els motius d'aquesta sobtada decisió, envoltada d'una falta d'informació, no ha deixat indiferents als seguidors del conductor del 'Versió RAC1'. Tot i que aquest dimarts, 26 de novembre, el radiofonista torna a tindre motius per somriure, ja que celebra el seu 52 aniversari.

Per una data tan especial, Clapés ha volgut donar les gràcies a tots aquells que l'estan felicitant i ha volgut aprofitar l'ocasió per agrair la feina a l'equip mèdic que l'està tractant:  «Continuo lluitant amb la Doctora i infermeres del Clínic per reenganxar-me al grup de RAC1». La dedicatòria va acompanyada d'una fotografia de l'equip radiofònic on es pot veure a Toni Clapés somrient i acompanyat d'altres cares conegudes de la cadena.

Va reaparèixer per veure l'espectacle de 'Messi10'

L'última aparició pública de Toni Clapés, després d'una primera intervenció mèdica, va ser el passat 10 de novembre, quan va penjar al seu Instagram una fotografia on apareixia al costat d'un cartell promocional de Leo Messi en el nou espectacle del Cirque du Soleil, 'Messi10', que s'està representant fins al gener del pròxim any al Parc del Fòrum de Barcelona.

També et pot interessar...