Silvia Abril i Andreu Buenafuente durant els premis Goya

Andreu Buenafuente i Silvia Abril confirmen una excel·lent notícia

Els catalans tornaran a presentar la gala dels Goya

Els còmics catalans Sílvia Abril i Andreu Buenafuente estan d'enhorabona, ja que han estat escollits per tornar a presentar els premis Goya  per segon any consecutiu.

Andreu Buenafuente i Silvia Abril repeteixen

La parella catalana ja van ser els conductors de la gala de l'última edició dels guardons del cinema espanyol. La seva bona tasca ha estat premiada amb aquesta decisió. Els últims Goya van tenir gairebé 4 milions de teleespectadors, una molt bona xifra.

  

La cerimònia de lliurament dels premis de l'Acadèmia de Cinema se celebrarà el pròxim 25 de gener en el Palau d'Esports José María Martín Carpena de Màlaga. En aquesta pròxima edició, l'esdeveniment estarà produït per l'Acadèmia de Cinema en col·laboració amb El Terrat. L'acte estarà amenitzat i dirigit per Abril i Buenafuente al costat d'Enric Cambray i David Lillo.

  

«Com més temps estàs, més conscient ets del veritablement emocionant. Que després de tants anys, confiïn en un per presentar la gala més important és un honor», ha declarat Andreu Buenafuente, mentre que la seva esposa opina que «el sabor de boca que va quedar d'aquesta experiència no va poder ser millor. Amb aquesta sensació, presentar de nou la gala dels Goya no pot ser més estimulant».

També et pot interessar...