La catalana Gemma Mengual, feliç i enamorada de nou

L'exnadadora ha confessat estar molt feliç i amb moltes ganes d'estar amb el seu amor

Gemma Mengual a l'acte de 'People in red'
Gemma Mengual presumeix d'estar enamorada | GTRES

La catalana Gemma Mengual ha trobat l'amor, segons ha confirmat ella mateixa. L'exnedadora va acudir la setmana passada a un acte benèfic, amb un misteriós home, que no va aparèixer al photocall.

Gemma Mengual, enamorada de nou

Molts apuntaven als rumors d'una possible relació entre Gemma Mengual i Andrés Velencoso, però amb el temps es va veure que no, ja que el model ha confirmat la seva relació amb la presentadora de Mediaset Lara Álvarez. Mengual sempre va negar tenir una relació amb ell. Ara, la catalana ha confirmat que té un nou amor, i ho ha revelat al portal 'LOC'. Malgrat aquesta confessió, la medallista olímpica encara continua amagant la identitat de la seva parella, un misteriós home del qual encara no se sap res.

  

«La relació va vent en popa, però encara no ha arribat el moment de presentar-lo oficialment, temps al temps», va sentenciar Gemma Mengual, donant a entendre que encara estan començant i que molt probablement dintre d'uns mesos el presenti de manera oficial. Mengual va estar deu anys al costat d'Enric Martín, amb qui es va separar just abans de començar l'estiu.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari