Pilar de Borbó es passeja pel rasclet 'Nuevo Futuro' amb cadira de rodes

La tieta del rei Felip ha fet acte de presència al rasclet benèfic que presideix amb cadira de rodes per evitar cansar-se

Pilar de Borbó torna al rasclet Nuevo Futuro
Pilar de Borbó torna al rasclet Nuevo Futuro | CatalunyaDiari.cat

La germana del rei emèrit Joan Carles la infanta Pilar de Borbó, ha fet acte de presència com ja és habitual cada any al rasclet benèfic ‘Nuevo Futuro’ que presideix, i que aquests dies se celebra al Pabellón de Cristal de la Casa de Campo de Madrid. No en va és la presidenta de l'ONG, que està dedicada a la recaptació de fons per a l’ajuda dels pobres i més necessitats. 

 

Des que s’inaugurés el citat rasclet el 12 de novembre ja són diversos els membres de la reialesa que hi han anat a fer un volt, i la setmana passada s’hi passejaven la reina Letícia i la reina emèrita Sofia, que fins i tot van realitzar algunes compres.

Pilar de Borbó es troba en bon estat de salut tot i la recent operació

Així doncs, recentment reapareixia la tieta del rei Felip VI, que als seus 83 anys es presentava en una cadira de rodes que empenyia el seu fill Fernando Gómez-Acebo, per així no cansar-se tant pels passadissos del rasclet, assegurant que «sempre hi ha un valent que m’empeny» i que el rasclet és molt gran per recórrer-lo ella sola caminant.

 

Pilar de Borbó té problemes de movilitat
Pilar de Borbó té problemes de mobilitat | CatalunyaDiari.cat

Cal recordar a més, que Pilar de Borbó va ser intervinguda quirúrgicament d’un càncer de còlon recentment, del qual val a dir que es veia bastant recuperada, tal com van constatar els que estaven al seu voltant. Tot i la seva avançada edat, la tieta del rei Felip va reafirmar la seva intenció de seguir venint mentre el cos li permeti: «Mentre pugui, vindré el que faci falta. Cada any canvia el mercat ambulant, va tenint un altre aire, no sé si cap a millor i pitjor, però van rejovenint-se les persones».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari