L'impactant nou retoc estètic de Dinio

L'exconcursant de 'GH VIP' ha pogut arreglar així l'anterior intervenció capil·lar que es va realitzar a Istanbul amb molts mals resultats

Dinio Garcia, en una imatge d'arxiu a Barcelona | Twitter

Ara fa un any, Dinio va sotmetre’s a una intervenció quirúrgica a Turquia per tal de solucionar els seus problemes de calvície, realitzant-se un empelt capil·lar. L’aventura turca però, va acabar amb un resultat desastrós per l’exconcursant de ‘GH VIP’, que va assegurar que havia viscut un autèntic malson, i que a més s’havia quedat amb la part posterior del cap amb un molt mal resultat: «Semblava que m’havia mossegat un cavall», va assegurar aleshores.

Dinio se sotmet de nou a una intervenció capil·lar

Després de sortir de ‘GH VIP’ i disposat a arreglar aquesta destrossa, Dinio s’ha sotmès ara fa poc a un nou empelt capil·lar que solucioni el desastre de l’anterior;  i per sort, aquesta vegada no ho ha fet en una clínica il·legal de Turquia, sinó a Espanya i de la mà de Clíniques Livet.

Els resultats els vam poder veure en l’última aparició televisiva de Dinio al debat dels diumenges de ‘GH VIP’, on va aparèixer amb el cap completament rapat fruit de la citada intervenció quirúrgica. 

 

Dinio al debat de 'GH VIP'
Dinio al debat de 'GH VIP' | TELECINCO

Un pas que no ha dubtat en tornar a donar per posar el punt final a aquest malson, i del qual no s’ha volgut amagar, ja que durant el seu dia ja va assegurar que no estava gens conforme amb els resultats i que quan pogués tornaria a passar per quiròfan, tal com ha acabat fent.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari